Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας”

“Δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας”

athinaiou aek

athinaiou-aek

Η ΑΕΚ στοχεύει ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα, μετά και τις ηχηρές μεταγραφές που πραγματοποίησε, και θέλει να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο δίχως να γνωρίσει άλλη ήττα. Η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στο αυριανό (1/3) παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ είναι επιτακτική, όπως τόνισε και ο Γιάννης Αθηναίου στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
Αφήσαμε τα δύο ντέρμπι, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, πίσω μας. Επρόκειτο για αναμετρήσεις με “συν” και “πλην”, που απλά επιβεβαίωσαν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Προφανώς, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την στιγμή, που δεν ήλθε η πολυπόθητη νίκη, ειδικά στην αναμέτρηση με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Το μυαλό μας βρίσκεται εδώ και ημέρες στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Ως ΑΕΚ είμαστε το φαβορί για τη νίκη κι αυτό δεν μπορούμε να το αρνηθούμε, όμως, θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα για σαράντα λεπτά, αν θέλουμε να ανταποκριθούμε στο αυτονόητο. Είναι γεγονός ότι θέλουμε να καταλήξουμε όσο πιο ψηλά στην κανονική περίοδο, γι’ αυτό και δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπατήματα. Έχω ξαναγράψει, ότι όλοι οι αγώνες έχουν ιδιαιτερότητες και επομένως υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Καλούμε τον κόσμο μας για άλλη μια φορά, να δώσει το “παρών” στο ΟΑΚΑ και να μας στηρίξει, στην προσπάθειά μας για την επιβεβλημένη επιστροφή στις νίκες απέναντι σε μια ομάδα, που θα έλθει να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί..

Σας ευχαριστώ

Γιάννης Αθηναίου“.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…