Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Δεν είχαμε συγκέντρωση”

“Δεν είχαμε συγκέντρωση”

spanoulis olympiakos aek

spanoulis-olympiakos-aek

Πολυτιμότερος παίκτης της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς για άλλη μια φορά ήταν αυτός που βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει σε μια ακόμη νίκη. Ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων” μίλησε στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ (esake.gr) για την βράβευσή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι σημαίνει για εσένα η ανάδειξη σου σε MVP της 17ης αγωνιστικής της Α1 σε συνδυασμό με την δύσκολη εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ; “Για εμένα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως η ανάδειξη μου σε MVP της αγωνιστικής και αυτό γιατί το πιο σημαντικό είναι πως κέρδισε η ομάδα χωρίς μάλιστα να παίξει καλά. Δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και ενέργεια. Αλλά όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να νικάς και στην κακή σου ημέρα και εμείς αυτό κάναμε”.

Πλησιάζοντας στην κρίσιμη εποχή για την επίτευξη των στόχων σας για την φετινή σεζόν, τι σε κάνει να αισιοδοξείς και τι να ανησυχείς για την πορεία του Ολυμπιακού; “Έχουμε κάνει μερικές μεγάλες νίκες σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα το τελευταίο δίμηνο, αισιοδοξώ γιατί δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο πικ της απόδοσης μας. Αυτό που με κάνει να ανησυχώ είναι οι τραυματισμοί. Δεν θέλω να έχουμε τραυματισμούς, να έχουμε όλοι την υγεία μας, αυτό θέλω μόνο”.

Ποια είναι η άποψη σου για την Α1 της φετινής σεζόν; “Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες ομάδες βελτιώνονται και αυτό βοηθάει στην εικόνα του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …