Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Χαλαρώσαμε αρκετά…”

“Χαλαρώσαμε αρκετά…”

ivanovic1

ivanovic

Στην υπομονή που έδειξαν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο εμφανίστηκε προβληματισμένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες, οι οποίοι ήρθαν από τον πάγκο.

“Ήταν μία νίκη σημαντική για εμάς. Είχα πει πριν από το ματς, πως ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολύ ταλέντο και καλούς παίκτες, ότι παίζει επιθετική άμυνα και ότι είναι πολύ καλός στο τρανζίσιον παιχνίδι. Αυτοί άρχιζαν να παίζουν μετά την πρώτη περίοδο. Στο πρώτο δεκάλεπτο παίξαμε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση” ανέφερε αρχικά ο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε:

“Η αλλαγή στο δεύτερο δεκάλεπτο οφείλεται σε δύο λόγους. Πρώτον, ανέβηκε ο Ερυθρός Αστέρας, έπαιζε πιο δυνατά και σκληρά και δεύτερον εμείς αρκεστήκαμε στη διαφορά των 20 πόντων, που είχαμε και χαλαρώσαμε. Οι παίκτες, που ήρθαν απο τον πάγκο, δεν έδωσαν αυτά που περιμενα στο παιχνίδι. Πολύ σημαντικό πράγμα ηταν η υπομονή που δείξαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, που μας οδήγησαν στη νίκη”.

Όσον αφορά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, δεν την σχολίασε καθόλου, καθώς όπως τόνισε “ήταν πιο σημαντική η νίκη επί των Σέρβων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…