Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε Σιναντίνοβιτς

Ανακοίνωσε Σιναντίνοβιτς

sinadinovic paok

Processed with Moldiv

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Έντι Σιναντίνοβιτς, ο οποίος είχε ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες προπονήσεις με την ομάδα και πλέον υπέγραψε το συμβόλαιο του, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του “δικεφάλου“, ο Σέρβος γκαρντ υπογράμμισε πως θέλει να συμβάλλει στην επιτυχία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα με μεγάλη παράδοση και ελπίζω ότι σύντομα θα προσαρμοστώ. Είμαι νέος στην ομάδα, αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Για να πετύχεις τους στόχους σου χρειάζεται σκληρή δουλειά και πολλή προπόνηση και αυτό θα κάνω.

Ελπίζω ότι με την ομάδα θα καταφέρουμε να πετύχουμε αν μη τι άλλο ότι και πέρσι στο πρωτάθλημα, γνωρίζω βεβαίως ότι υπάρχει και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Κύπελλο, που είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Πριν από όλα αυτά υπάρχει το παιχνίδι με τη Λιμόζ, όπου δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω, αλλά και ο αγώνας με τον Άρη το Σάββατο, που θα είναι το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα. Ξέρω τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια και γνωρίζω πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα από τα πιο παραδοσιακά παιχνίδια”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή Edi Sinadinovic, ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Edi Sinadinovic γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1988 στο Leskovac, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από την ομάδα του Leskovac (Masinac) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΜΖΤ Σκοπίων, στην Zrinjski (Βοσνία), Jolly (Κροατία), ΑΕΚ Άργους, Valga Korvpallikool (Εσθονία) και τα δύο τελευταία χρόνια στη Ρουμανία με την BCM Pitesti (2013-14) και την BC Targu Mures (2014-15), στην οποία αγωνίζονταν ως τις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο Edi Sinadinovic είχε συμμετάσχει στο πρόγραμμα των off season προπονήσεων του ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια, ενώ από το απόγευμα της Δευτέρας ακολουθεί πλέον το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…