Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Αγωνιστική για όλα τα γούστα

Αγωνιστική για όλα τα γούστα

spanoulis aek osfp

spanoulis-aek-osfp

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που θα κρίνουν πολλά στη μάχη των πλέι οφ αλλά και της παραμονής, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα.

Σήμερα (18/2), θα σερβιριστεί το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής με έξι αναμετρήσεις. Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου και θέλει διακαώς τη νίκη, ώστε να μείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Ο Πανιώνιος φιλοξενεί το Ρέθυμνο και σε περίπτωση νέας ήττας θα πρέπει να αποχαιρετήσει σιγά σιγά την Α1 και να ετοιμάσει βαλίτσες για την Α2.

Ο Άρης αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΚΑΟΔ με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ ο Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται την Κηφισιά και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και τις εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες θα του εξασφαλίσουν γρήγορα τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ πατέρα και παιδιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάδα, με τον Κόροιβο του Χάρη Μαρκόπουλου να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ του Σούλη Μαρκόπουλου. Στο πρώτο παιχνίδι ο πατέρας είχε βγει νικητής. Για να δούμε τώρα, αν ο υιός θα πάρει τη ρεβάνς.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ.

Αύριο (19/2), θα διεξαχθεί το παιχνίδι, το οποίο κλέβει την παράσταση της 17ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, με την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα να δοκιμάζεται  για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες απέναντι σε ένα πανίσχυρο αντίπαλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 18/2
(17:00) Πανελευσινιακός – Κολοσσός
(17:00) Κόροιβος Αμαλιάδας – ΠΑΟΚ
(17:00) Άρης – ΚΑΟΔ
(17:00) Απόλλων Πατρών – Νέα Κηφισιά
(17:00) Πανιώνιος – Ρέθυμνο
(19:00) Παναθηναϊκός – Τρίκαλα

Πέμπτη 19/2
(17:30) Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …