Κεντρική Διεθνή “Αυτοκτόνησε” η Σάσαρι

“Αυτοκτόνησε” η Σάσαρι

jerome dyson sassari nizhni

jerome-dyson-sassari-nizhni

Εκτός έδρας ήττα υπέστη η Σάσαρι από την Μπρίντζι με 76-74. Οι φιλοξενούμενοι παρ’ ότι προηγήθηκαν με 11 πόντους στην τρίτη περίοδο, μετά από ένα καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο γνώρισαν την ήττα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ. Καμία από τις δύο δεν κατάφερε να πάρει ουσιαστικό προβάδισμα και η κόρνα της λήξης του δευτέρου δεκαλέπτου, βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3 πόντους (41-38).

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Σάσαρι παίζοντας πιο δυνατή άμυνα, κατάφερε να περιορίσει τους παίκτες της Μπρίντζι και να πάρει μία διαφορά 11 πόντων (53-64) που έδειχνε να της χαρίζει τη νίκη. Ωστόσο, η επιθετική της δυστοκία στο τελευταίο δεκάλεπτο σε συνδυασμό με την επιθετική δεινότητα των γηπεδούχων (ιδίως στο τελευταίο δίλεπτο), οδήγησαν σε ένα επιμέρους σκορ 23-10, το οποίο και έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα της Μπρίντζι.

Για τους νικητές, πρώτοι σκόρερ αναδείχθηκαν οι Τζέιμς και Γιάκομπ με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα. Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Σάντερς που ήταν και ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 20 πόντους.

Τα αποτελέσματα:
Σάββατο 7/2
Μπρίντιζι – Σάσαρι 76-74

Κυριακή 8/2
Κρεμόνα – Πιστόια
Ρέτζιο Εμίλια – Βαρέζε
Καζέρτα – Μπολόνια
Καντού – Τρέντο
Ρόμα – Ορλαντίνα
Πέζαρο – Αβελίνο

Δευτέρα 9/2
Βενέτσια – Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…