Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Top 16, πράξη δεύτερη

Top 16, πράξη δεύτερη

kaun cska

kaun - cska

Η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα ανοίγει απόψε στη Μόσχα (19:00), με την αήττητη στη φετινή διοργάνωση ΤΣΣΚΑ να υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη καλείται να αποδείξει την ανωτερότητα της στο παρκέ και να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη στο δρόμο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της.

Δύο ώρες αργότερα (21:05) η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους στο Τop 16, ενώ το αποψινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο (21:45) και Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι (21:45).

Αύριο (9/1) η έκπληξη του θεσμού, Νίζνι, υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (18:30), ενώ η Εφές Αναντολού φιλοξενεί  την Ουνικάχα Μάλαγα. Αυτές οι δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του ομίλου του Ολυμπιακού. Για τον όμιλο του Παναθηναϊκού, η Ζαλγκίρις θα υποδεχθεί τη φιλόδοξη και ανεβασμένη Άλμπα Βερολίνου, ενώ η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει στη Βαρκελώνη με το παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…