Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ”Το αντιμετωπίζουμε σαν πρόκληση”

”Το αντιμετωπίζουμε σαν πρόκληση”

markopoulos petros oikonomakis1

markopoulos-petros oikonomakis

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ιταλική Καντού, την Τετάρτη (14/1) το απόγευμα (17:00), για την 2η αγωνιστική της φάσης των 32 του Γιούροκαπ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, σε σχετικές τους δηλώσεις για το αυριανό ματς, αναφέρθηκε στο όμιλο του δικεφάλου, με τον Χρήστο Σαλούστρο να συμπληρώνει πως ο ”δικέφαλος” έχει προετοιμαστεί ανάλογα για την αναμέτρηση με του Ιταλούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ:

Για τον όμιλο: ”Αντιμετωπίζουμε ομάδες με μεγάλες εμπειρίες και μπορούν να δημιουργήσουν διάφορες καταστάσεις αν δεν προσέξεις. Εμείς πρέπει να παίξουμε σαν ΠΑΟΚ, να μην τους δώσουμε ελεύθερα σουτ στην αντίπαλο γιατί έχει παίκτες που μπορούν να τρέξουν. Η Καντού κέρδισε την Xίμκι και αυτό δείχνει την δυναμικότητά της. Είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες”.

Για τις ιταλικές ομάδες: “Κάθε ομάδα παίζει με διαφορετικό στυλ μπάσκετ. Οι Ιταλοί τα τελευταία χρόνια δεν είναι όπως παλαιότερα”.

Για το αν υπάρχει κούραση: “Υπάρχει μια κόπωση αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό και το αντιμετωπίζουμε σαν πρόκληση”.

O Χρήστος Σαλούστρος ανέφερε:

Για το παιχνίδι: “Έχουμε προετοιμαστεί ανάλογα, ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες. Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη και με την βοήθεια του κόσμου, νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για το Γιούροκαπ: “Έχουν μπει ομάδες Ευρωλίγκα και ιστορικές ομάδες. Παρ’ όλα αυτά εμείς ήμασταν η έκπληξη του Γιούροκαπ και θέλουμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και τώρα. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από την αρχή σεζόν που αποφέρει καρπούς και είμαστε έτοιμοι για το βήμα παραπάνω”.

Για το αν υπάρχει κούραση: “Η κούραση είναι εύλογο να υπάρχει. Είμαστε επαγγελματίες όμως, δεν μπορούμε να μιλάμε για κούραση αν δεν παίζουμε καλά γιατί αυτό είναι δικαιολογία. Είμαστε διψασμένοι, θέλουμε να το δείξουμε και το όποιο πρόβλημα με την κούραση, το ξεπερνάμε για να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …