“Τιμή μου…”

batista pao kaod

batista-pao-kaod

O Εστεμπάν Μπατίστα μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην ως τώρα πορεία του με το ”τριφύλλι”, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του, Ντούσκο Ιβάνονιτς.

”Είναι νωρίς για συμπεράσματα. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, αλλά είχαμε ένα πρόβλημα με την αποβολή από το Κύπελλο όπου βρισκόμασταν στους ημιτελικούς. Είναι πράγματα που επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει”, ήταν οι αρκικές τοποθετήσεις του Ουρουγουανού στο republica.com.uy.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Ντούσκο Ιβάνονιβιτς λέγοντας, ”Βρισκόμαστε εκεί ακριβώς που θέλαμε να είμαστε βαθμολογικά κι εγώ νιώθω πολύ καλά με το παιχνίδι, με έναν προπονητή που με ξέρει από την Ισπανία, με ήθελε και στοιχημάτισε για μένα. Είναι τιμή μου να παίζω για αυτόν, αλλά και ευθύνη που με οδηγεί να προπονούμαι όσο καλύτερα γίνεται για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του”.

Κλείνοντας ο σέντερ του Παναθηναϊκού, έκανε μια σύγκριση του ελληνικού πρωτάθληματος με εκείνο της Τουρκίας, που αγωνίζονταν πριν έρθει στουν ”πράσινους”, ”Το ελληνικό είναι πιο άνισο από το τουρκικό. Στην Τουρκία υπάρχουν πολλές ομάδες που στέκονται καλά οικονομικά και κάνουν το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο (Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού) με τους υπόλοιπους και συναγωνίζονται μόνοι τους για τον τίτλο. Υπάρχουν πάντα και εκπλήξεις, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να μην είναι αυτές οι δύο ομάδες στους τελικούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γενική είσοδος 7 ευρώ στο Παναθηναικός- Προμηθέας

Γενική είσοδος 7 ευρώ για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα. Μετά τον χθεσινό …