Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τι ωραίο να το ακούς…

Τι ωραίο να το ακούς…

nikolaou aek

nikolaou-aek

Έδωσε τη δημοσιογραφική μάχη του και μέσα από το δικό μας μετερίζι. Και από το προηγούμενο μετερίζι. Τον παρακολουθούσαμε πάντα με αγωνία και ενδιαφέρον εμείς οι νεότεροι. Όχι τόσο για τα χρόνια της Α1. Όσα για τα πέτρινα χρόνια της ΑΕΚ στις μικρότερες κατηγορίες, όπου παρά τα επαγγελματικά “σιρίτια” ετών, έλιωσε παπούτσια με τη σέσουλα.

Ο δάσκαλος για μας, Γιώργος Νικολάου, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ σήμερα (και μη μάχιμος όπως λέει), έβγαλε θαρρείς μια ανακούφιση, που δεν συνηθίζει διαδικτυακά, απόψε, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Αφορμή μια αποστροφή του συναδέλφου Κώστα Σκουλά για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ της 11ης Ιανουαρίου.

Ντέρμπι δικεφάλων στην Πυλαία την Κυριακή”, δήλωσε ο καλός συνάδελφος της ΝΕΡΙΤ. Τί ωραίο να το ακούς και μόνο μετά από 3 χρόνια σε κακοτράχαλα δημοσιογραφικά μετερίζια και σε επώδυνα αγωνιστικά κάτεργα!”, έγραψε ο Γιώργος.

Και σε κάθε περίπτωση, αποτυπώνει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η “Βασίλισσα”, κυρίως μετά το δυναμικό μπάσιμο του επιχειρηματία Μάκη Αγγελόπουλου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…