Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα είμαι δίπλα τους”

“Θα είμαι δίπλα τους”

charalampidis kakaroudis

Processed with Moldiv

Αν και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, θα απουσιάσει από το ντέρμπι της Κυριακής λόγω τραυματισμού με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και θα στιρίξει τους παίχτες που θα πάρουν μέρος με τον δικό του τρόπο.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που ο Κώστας Χαραλαμπίδης δεν θα παίξει σε μεταξύ τους ντέρμπι, αφού όσο αγωνίζεται στον “δικέφαλο του βορρά”, δεν έχει χάσει παιχνίδι απέναντι στους “κίτρινους”. Ωστόσο, ο αρχηγός του “δικέφαλου” μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο και για τη στήριξή του προς τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδηςστην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η προετοιμασία εκτός από το αγωνιστικό όπου δεν μπορώ να συμμετάσχω, σε όλα τα υπόλοιπα είναι το ίδιο. Ότι ήταν να κάνω θα το κάνω, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι. Να μιλήσω δηλαδή με τα παιδιά, να στηρίξω με τον τρόπο την προσπάθεια αυτών που θα παίξουν, να προετοιμαστούμε όλοι μαζί ψυχολογικά για το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν είμαι και μόνος, έχω και τον Κώστα τον Κακαρούδη που κι αυτός στάθηκε άτυχος, αλλά επειδή είμαι πιο μπροστά, τον καταλαβαίνω απόλυτα. Η ομάδα μας έχει χτίσει χαρακτήρα και δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά κάτι που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα νικητή, μπορεί ακόμη και σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες να είναι συνεπής και όσο κι αν δυσκολεύουν την κατάσταση οι ατυχίες, αυτό το φαινόμενο λειτουργεί και συσπειρωτικά… Είναι μία επιπλέον πρόκληση για μας. Οι συμπαίκτες μου έχουν γαλουχηθεί για τέτοιες καταστάσεις, με συνεχή ταξίδια, συνεχή παιχνίδια, νέες παρουσίες παικτών, απουσίες της τελευταίας στιγμής. Ξέρουνε να τα αντιμετωπίζουν, είναι στην καθημερινότητά τους και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.Το γεγονός ότι διαιωνίζονταν μία κατάσταση για τόσους μήνες, είναι σίγουρα σε βάρος της δικής μας ομάδας, αλλά και σε βάρος του κύρους και της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Είναι μία κατάσταση που δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με αυτό που σκεφτόμαστε για το Ελληνικό μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα περιμένουμε ότι θα είναι δύσκολη, όπως σε όλα τα παιχνίδια, αλλά τόσο στο παιχνίδι της Κυριακής, όσο και στον αγώνα που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο γήπεδό μας, πρέπει να υπάρχει μία ατμόσφαιρα τέτοια που θα δώσει σε όλους μας την δυνατότητα να απολαύσουμε τις στιγμές και το μπάσκετ και να μην φοβηθεί ή προβληματιστεί κανείς”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…