Τα μέτρα ασφαλείας

apollon perivola kosmos

apollon-perivola-kosmos

Ο Απόλλωνας Πάτρας ενημέρωσε τον κόσμο σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν προκειμένου για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης ενάντια στον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Δευτέρα (19/01).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Απόλλωνα Carna ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για την ομαλή διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα με τον Πρωταθλητή Ελλάδας για το 2013-2014, Παναθηναϊκό (19/01 στις 18:00), η Ελληνική Αστυνομία έχει αποφασίσει τη λήψη αυστηρών μέτρων, τα οποία θα ισχύουν εντός και εκτός γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα:

– Θα γίνεται προέλεγχος εισιτηρίων σε τουλάχιστον τρεις ζώνες πριν την είσοδο στο κλειστό γήπεδο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το εισιτήριο του παιχνιδιού και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους (ανάλογα με τα στοιχεία που έχουν δώσει κατά την αγορά του εισιτηρίου). Θα είναι δε, υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν εισιτήριο και νομιμοποιητικά έγγραφα σε όλες τις ζώνες ελέγχου εφόσον τους ζητηθεί.

Θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο κλειστό γήπεδο στους φιλάθλους που θα φέρουν διακριτικά ομάδας, εκτός του γηπεδούχου Απόλλωνα Carna. Ακόμα κι αν αυτοί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του παιχνιδιού.

– Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο κλειστό γήπεδο θα γίνεται αυστηρός σωματικός έλεγχος. Από τους φιλάθλους θα αφαιρούνται κέρματα, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με ροφήματα, ποτά και οποιαδήποτε συσκευασία ανά χείρας.

– Με εντολή των αστυνομικών αρχών δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων στο χώρο στάθμευσης του κλειστού γηπέδου, με εξαίρεση τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα και τα αυτοκίνητα των αθλητών.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6:00 μ.μ. Οι πόρτες του κλειστού γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα. Η είσοδος για τους κατόχους των καρτών διαρκείας θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που γίνεται μέχρι σήμερα στους εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα Carna.

Ισχύουν μαθητικά – φοιτητικά εισιτήρια, απαραίτητα με την επίδειξη μαθητικού – φοιτητικού πάσου. Επισημαίνεται προς τους φίλαθλους που θα συνοδεύουν παιδιά μικρών ηλικιών στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας ότι για την κατάληψη θέσης στο κλειστό γήπεδο είναι απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά εισιτηρίου.

Στις εισόδους του αθλητικού κέντρου θα εφαρμόζεται το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων. Επίσης, θα λειτουργεί (όπως ήδη είναι γνωστό) το από το νόμο προβλεπόμενο εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, για την παρακολούθηση και καταγραφή των γεγονότων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…