Κεντρική Basket League Άρης Τα εισιτήρια για Ρέθυμνο

Τα εισιτήρια για Ρέθυμνο

aris

arisΤους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στο Ρέθυμνο ανακοίνωσε η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στα 10 ευρώ και το παιδικό και εφηβικό εισιτήριο τιμώνται στα 5 ευρώ. Η διάθεση έχει ξεκινήσει για το ματς που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (17/1) στις 17:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι τίθενται προς διάθεση τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της ομάδας μας με το Ρέθυμνο, το Σάββατο 17/1, 5μ.μ. στο “Nick Galis Hall”, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για τις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 15 ευρώ. Ισχύει το παιδικό εισιτήριο των 5 ευρώ.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) από σήμερα Τρίτη (13/1) έως την Παρασκευή (16/1), τις ώρες 9π.μ. – 5μ.μ. και το Σάββατο από τις 3μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συνεχίζει την προσπάθεια για να ενισχύσει τα άπορα παιδιά, συμμετέχοντας στην πανελλήνια εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης που διοργανώνει ο Οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ο κόσμος μπορεί να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο μέχρι τον εντός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο, σήμερα Τρίτη (13/1) μέχρι τις 8μ.μ. στο ARIS LEGEND STORE και από αύριο Τετάρτη (14/1) ως την Παρασκευή (16/1)από τις 10π.μ. ως τις 2μ.μ. στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ((Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ) και από τις 2μ.μ. μέχρι τις 6μ.μ. (Τετάρτη) και 8μ.μ. (Πέμπτη, Παρασκευή) στο ARIS LEGEND STORE”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…