Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Στόλισε τον αγράμματο

Στόλισε τον αγράμματο

kaffes-theoridis

Η κοπή της πίτας του ΣΕΔΚΑ είχε μεγάλη πλάκα. Όχι απλά πλάκα. Ήταν η καλύτερη κοπή πίτας ever! Βλέπετε, την ώρα που κάποιοι ετοιμάζονται να ξεστολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο Ηλίας Καφφέςστόλισε” κανονικά και με τον νόμο τον μεγαλύτερο αλήτη που υπάρχει στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, όχι μόνο παραβρέθηκε, αλλά πέρασε γενιές δέκα τέσσερις τον ανύπαρκτο, αγράμματο, λαθρόβιο, που με το ανώνυμο μπλογκ του βρωμίζει τον χώρο.

Αυτά που είπε είναι ασύλληπτα. Τον προκάλεσε ανοιχτά, αλλά -παρότι ήταν στην εκδήλωση- δεν αντέδρασε. Όταν αποφασίζεις να ζεις λαθραία, όταν συνηθίζεις στη λάσπη, δεν σ’ ενοχλεί κι ένα λουσιματάκι από ύβρεις. Αν και ύβρις είναι η παρουσία του στον χώρο.

Ν’ αγιάσει το στόμα του. Και νιώθουμε περήφανοι, γιατί εμείς από την πρώτη στιγμή, καταγγείλαμε την ύπαρξη αυτού του άθλιου κατασκευάσματος. Ένα προϊόν ύποπτης συναλλαγής, ένα μπλογκ που φτιάχτηκε για να σπιλώνει ανθρώπους, ένα άθλιο δημιούργημα που –αν λειτουργούσαν τα ελεγκτικά όργανα της ΕΣΗΕΑ– έπρεπε να είχε κλείσει από την πρώτη μέρα. Μόνο και μόνο γιατί είναι ανώνυμο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ζητείστε συγνώμη από τον Καφφέ

Σας είπαμε ότι θα έχουμε και συνέχεια. Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ ήταν… τροφή για σκέψη και σχό…