Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Στη Μόσχα ο Μπερτομέου

Στη Μόσχα ο Μπερτομέου

andrey vatutin jordi bertomeu

andrey-vatutin-jordi-bertomeu

Το νέο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επισκέφθηκε ο Τζώρντι Μπερτομέου. Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα βρέθηκε στο Arena of Legends, μαζί με τον πρόεδρο της ρωσικής ομάδας, Αντρέι Βατούτιν. Η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους με την ”ομάδα του στρατού” να σχεδιάζει να παίξει στη νέα έδρα τη σεζόν 2015-16. Το νέο ”στολίδι” της Μόσχας θα έχει χωρητικότητα 13.000 θέσεων και θα διαθέτει 80 σουίτες.

”Όπως η ΤΣΣΚΑ συνεχίζει να νικάει στο γήπεδο, τα σχέδια του συλλόγου για μεταφορά στη νέα έδρα δεν θα είναι τίποτε άλλο παό μια θετική κίνηση για πολλούς από τους φίλους της στη Μόσχα, που αξίζουν πρώτης τάξεως εγκαταστάσεις, οι οποίες αντανακλούν την ποιότητα της ομάδας” ήταν οι αρχικές τοποθετήσεις του Τζώρντι Μπερτομέου.

Συνέχισε λέγοντας, ”Η Euroleague είναι ικανοποιημένη με τα πλάνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επειδή είναι μια νέα μοντέρνα αρένα θα επιτρέπει στο σπορ να αναπτυχθεί στη Ρωσία, όπως ακριβώς συμβαίνει στη Γερμανία, στην Τουρκία και σε άλλες χώρες. Αυτό είναι ένα σπουδαίο βήμα που δίνει στους φιλάθλους τους καλύτερους χώρους στην Ευρώπη ώστε να απολαύσουν το άθλημα που αγαπούν, το μπάσκετ”.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούνιν, είπε χαρακτηριστικά, ”Λάβαμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση στην αρένα κάθε χρόνο. Η αγαπημένη μας USH CSKA είναι αναμφίβολα άνετο αλλά δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου αθλητισμού, αλλά και στους κανονισμούς. Τώρα η κατάσταση είναι πολύ κοντά στη λύση της. Η Μόσχα θα έχει ένα νέο γήπεδο όταν ξεκινήσει η νέα σεζόν και μπορούμε να είμαστε περήφανοι γι αυτό”

Κλείνοντας συμπλήρωσε, ”Αυτή είναι μια ωραία πρόκληση για την διεύθυνση της ομάδας να έχει 12 ή 13 χιλιάδες φιλάθλους στις εξέδρες . Αναμφίβολα, δεν μπορεί να τελειώσει αυτό το έργο σε 1 σεζόν, αλλά αυτός ήταν ο μεγαλύτερος στόχος μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διεύθυνση της Arena of Legends, που πιστεύει στο πρότζεκτ μας. Και είμαι χαρούμενος που ο πρόεδρος της Euroleague, Ζόρντι Μπερτομέου, είχε την ευκαιρία να δει από μόνος του την προοπτική για τον σύλλογό μας ώστε να παίξει στη νέα αρένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…