Κεντρική Basket League Κολοσσός Συνεχίζει με Physio World

Συνεχίζει με Physio World

kolossos - tsamis

Τη συνέχιση της συνεργασίας του με το φυσικοθεραπευτήριο του Αλκιβιάδη Σιώκου, “Physio World“, ανακοίνωσε επίσημα ο Κολοσσός Ρόδου.

Αναλυτικά:
“Η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της με το φυσικοθεραπευτήριο του Αλκιβιάδη ΣιώκουPhysio World” για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ο Αλκιβιάδης Σιώκος είναι μέλος του φυσικοθεραπευτικού team του Κολοσσού απο το 2008. Από το 2010 λειτουργεί υπερσύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας και μετεγχειρητικής αποκατάστασης 280 τ.μ (www.physioworld.gr) στο κέντρο της Ρόδου.

Σπούδασε στη Μεγάλη Βρετανία στο Northumbria University at Newcastle. Επιπρόσθετα παρακολούθησε κύκλο μαθημάτων στην επιστήμη αθλητισμού και άσκησης (Sports and Exercise science) στο Leeds Metropolitan University και έκανε πρακτική άσκηση στα νοσοκομεία της Αγγλίας Berwick Infirmary, Gateshead, The Green, Newcastle Rehab Dept. R.V.I., Sunderland Royal, Hunters Moure Neuro Rehab, West Cumberland, Newcastle General Trauma Orthopaedics και Ashington General.

Εργάστηκε στο ιατρικό κέντρο Αθηνών και στην κλινική Φιλοκτήτης. Έχει παρακολούθησει εκπαιδευτικά σεμινάρια αποκατάστασης προβλημάτων σπονδυλικής στήλης, ακτινοδιαγνωστικής, επιδεσμολογίας, βελονισμού, ηλεκτροθεραπείας, kinesiotaping και μεθόδου νευρολογικής αποκατάστασης Bobath NDT και συνεχίζει με συνέπεια να παρακολουθεί κάθε εξέλιξη στο χώρο της φυσικοθεραπείας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Αφήνει θετικές εντυπώσεις στον Κολοσσό ο Λάμπρος Φρύδας (vid)

O Kολοσσός Ρόδου “κοιτάει” το μέλλον και αυτή την περίοδο “τσεκάρει̶…