Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πολλά χαμένα ριμπάουντ”

“Πολλά χαμένα ριμπάουντ”

markopoulos

markopoulos

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ομάδα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Χίμκι, γνωρίζοντας την ήττα με 82-78. Στη μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στάθηκε ο προπονητής του Δικεφάλου, Σούλης Μαρκόπουλος, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίχτες του για την προσπάθεια του να επιστρέψουν στην διεκδίκηση της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

”Ξέραμε πως είναι δύσκολο ματς. Η Χίμκι είναι μια δυνατή ομάδα. Μπήκαμε σε ορισμένες καταστάσεις δύσκολες στο πρώτο δεκάλεπτο και η Χίμκι έβαλε καλάθια από αιφνιδιασμό και από τρανζίσιον. Στο δεύτερο δεκάλεπτο παίξαμε καλύτερη άμυνα.  Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά όχι τόσο έτοιμοι στην επίθεση και στο τέταρτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε άσχημα.

Χάσαμε την συγκέντρωση, δεν είχαμε καλές επιλογές στην άμυνα και η αντίπαλος ομάδα ήταν δυνατή στα ριμπάουντ. Με 16 επιθετικά ριμπάουντ η Χίμκι και 15 περισσότερα από εμάς συνολικά, δύσκολα να κερδίσεις. Παρ” όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Προσπάθησαν απέναντι σε μια ομάδα με πολλά προσόντα. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους που έδωσαν δύναμη στους παίκτες και τώρα ετοιμαζόμαστε για το ματς με το Ρέθυμνο”.

Για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ: ”Είναι θέμα συγκέντρωσης και θέμα timing για το πότε πρέπει να βγάλει τον αντίπαλο έξω από την γραμμή. Εχουν ψηλά κορμιά οι αντίπαλοι ενώ οι περιστροφές που κάναμε, έβρισκαν τους παίκτες σε μειονεκτική θέση. Κάποιες φορές δεν γυρίσαμε την μπάλα όπως πρέπει αλλά παίξαμε καλό μπάσκετ κάποιες στιγμές σε άμυνα και επίθεση. Πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε”.

Για το αν μειώνονται οι ελπίδες πρόκρισης: ”Σίγουρα μειώνονται οι ελπίδες αλλά αν δεν μπορούνε να ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος”.

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ, πρόσθεσε:

”Ηταν δύσκολο ματς, ήταν ένα κλειστό ματς,. Τέτοια παιχνίδια έχουμε εμπειρία να τα αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε τα ματς, αλλά όταν δεν γίνεται αυτό να μένουμε κοντά στο σκορ και στο τέλος να διεκδικήσουμε την νίκη. Υπήρχαν κάποια λάθη, τα εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και την άλλη εβδομάδα πρέπει να προσπαθήσουμε στη Ρωσία. Το παιχνίδι για εμάς δεν τελειώνει ως το τέλος. Εχουμε χαρακτήρα και εμπειρία. Εχουμε στο μυαλό μας πως όσο και να χάνουμε, το ματς μπορεί να γυρίσει”

Για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ: ”Το ξέρω πως δεν πήγαμε καλά και αυτό είναι γενικό το πρόβλημα, όχι θέμα ψηλών. Η Χίμκι έχει ψηλά κορμιά, ήταν αγώνας το κάθε ριμπάουντ και αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε την άλλη εβδομάδα στη Ρωσία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…