Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Πήραμε το μάθημά μας”

“Πήραμε το μάθημά μας”

katsikaris philippines pagkosmio

katsikaris-philippines-pagkosmio

Δηλώσεις σχετικά με την κλήρωση του Ευρωμπάσκετ έκανε ο Φώτης Κατσικάρης στην ιστοσελίδα της FIBA. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, τόνισε ότι η εμπειρία της Ισπανίας έδωσε ένα μάθημα στην Εθνική, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο. Τέλος, υπογράμμισε ότι το καλοκαίρι θα δει ποιοι παίκτες είναι υγιείς και θα κάνει τις επιλογές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Κατσικάρη:
“Η κλήρωση για το Ευρωμπάσκετ δεν είναι κακή, αλλά είναι απλώς μια κλήρωση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πρώτα για τα παιχνίδια του ομίλου και μετά για τα νοκ άουτ. Πήραμε το μάθημά μας στην Ισπανία.

Το γήπεδο στο Ζάγκρεμπ θα είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα θα είναι σπουδαία. Η Κροατία είναι καλή ομάδα, τους αντιμετωπίσαμε και στο Μουντομπάσκετ. Η Σλοβενία ωριμάζει συνέχεια, ενώ τα παιχνίδια με την ΠΓΔΜ είναι πάντα δυνατά. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε Γεωργία και Ολλανδία. Ο όμιλός μας είναι δύσκολος, αλλά είναι νωρίς να κρίνουμε. Θα πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες θα είναι υγιείς και διαθέσιμοι το καλοκαίρι για να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…