Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Παιδαριώδη λάθη”

“Παιδαριώδη λάθη”

alexandris

Ο Πανιώνιος έδειχνε πως θα καταφέρει να φύγει με το “διπλό” από το Ζηρίνειο αλλά στα τελευταία λεπτά η Κηφισιά επιβλήθηκε και ήταν αυτή που “χαμογέλασε” στο τέλος, υποχρεώνοντας τον “ιστορικό” σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, στάθηκε στα λάθη που απέβησαν μοιραία και υπογράμμισε πως απαιτείται υπέρβαση για να σωθεί η χρονιά:

“Είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, τους συνεργάτες την ομάδα. Δουλεύουμε με ζήλο, η ομάδα έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη πρόοδο σε σχέση με το υλικό, τις αλλαγές και κυρίως τις απουσίες. Μέσα σε όλα τα… ντεζαβανταζ έχουμε και την ατυχία να μην είμαστε όλοι σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να καλύψουμε αδυναμίες. Η διακοπή φέρνει… την κούραση, γιατί χάσαμε τον ρυθμό μας.

Στο τέλος μας βγήκε η κούραση είχαμε κακές επιλογές και φορτωθήκαμε με φάουλ, κυρίως οι ψηλοί μας. Δυστυχώς είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη αλλά υποπέσαμε σε παιδαριώδη λάθη για ομάδα αυτού του επιπέδου και τα… πληρώσαμε, χάνοντας ένα δικό μας παιχνίδι!

Δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τον Ντέιβις στην άμυνα, ενώ μας αποδιοργάνωσαν τα πολλά φάουλ. Στο τέλος η βιασύνη ήταν απόρροια του άγχους. Περιμένω από κάποιους που τους δίνεται η ευκαιρία να δικαιώσουν τη δουλειά μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται, χρειάζεται υπέρβαση αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε”.

Ερωτηθείς για τις αποφάσεις των διαιτητών, σχολίασε πως “μετά από 40 χρόνια στο μπάσκετ,  θα ήμουν μπακάλης αν δεν μπορούσα να ελέγξω το κλίμα και τη συμπεριφορά των παικτών, δείχνουμε αξιοπρέπεια ακόμα και στις διαμαρτυρίες μας”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Δημήτρης Βεργίνης, τόνισε: “Ήταν ένα σημαντικό ματς μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Δεν θέλω να υποτιμήσω τη Νέα Κηφισιά αλλά σήμερα “χαρίσαμετο ματς. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά με κάποια λάθη στα τελευταία λεπτά δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να πλησιάσουν και στο τέλος να πάρουν αυτοί το θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…