Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Παραμονή στην Α1”

“Παραμονή στην Α1”

chougaz kris1

 

chougaz-kris1

Ο Πανιώνιος τη φετινή χρονιά, αν και δείχνει να δοκιμάζεται αρνητικά, συνεχίζει να έχει τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου και αυτό αποδεικνύεται από την επιστροφή του Κρις Χουγκάζ στην ομάδα. Ο Κρις Χουγκάζ είναι αυτός που διαδέχτηκε τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία των Νεοσμυρνιωτών και μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) αναφέρθηκε στους λόγους που έφυγε από τον Απόλλωνα Λεμεσού, στα σημεία που θα κρίνουν την υπόθεση της παραμονής αλλά και στην συγκινητική στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την επιστροφή του στον Πανιώνιο:

“Η αγάπη μου για την ομάδα ήταν ο βασικός λόγος που επέστρεψα στον σύλλογο. Ο Πανιώνιος περνάει μία δύσκολη κατάσταση και όλοι όσοι τον αγαπάμε πρέπει να βρεθούμε δίπλα του. Για να βρεθώ εδώ άφησα μία δουλειά που πήγαινε καλά στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας που δείχνοντας κατανόηση μου έδωσε την άδεια να ακολουθήσω την ομάδα του Πανιωνίου, με τον οποίο είμαι δεμένος. Από εδώ και μπρος πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να είμαστε πολύ αποφασιστικοί και όλα τα παιδιά να έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και τι ζητάμε σε κάθε αγώνα. Αυτό δεν είναι κάτι άλλο από τη νίκη”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο τη ομάδας αλλά και στη ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει η ομάδα:

“Υπάρχουν ομάδες που είναι από πάνω μας στη βαθμολογία, όμως δεν είναι μεγάλες οι αποστάσεις κι οι διαφορές. Υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός παιχνιδιών, στα οποία θα πρέπει να χτυπήσουμε για να καταφέρουμε τον βασικό μας στόχο, που είναι η παραμονή αυτής της ιστορικής ομάδας στην Α1.

Μέχρι τώρα έχω πραγματοποιήσει 2 προπονήσεις κι ακόμα διαβάζω τα συν και τα πλην του ρόστερ. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα μπορούν να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Στην ομάδα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός παικτών. Υπάρχουν παίκτες που έχουν πλούσια εμπειρία αλλά και πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά με λιγότερη”.

Τέλος, στάθηκε στη βοήθεια όλων των ανθρώπων της ομάδας και ζήτησε την στήριξη τους, λέγοντας:

“Η ιστορία αυτής της ομάδα χτίστηκε μέσα από την κατάθεση ψυχής πολλών ανθρώπων, οι οποίοι αγαπούν τον σύλλογο κι όλα αυτά τα χρόνια είτε ως παίκτες, είτε ως προπονητές, είτε ως διοίκηση και κόσμος έβαζαν το δικό τους ληθαράκι. Η συμπαράσταση του κόσμου είναι συγκινητική μέχρι τώρα και περιμένω ακόμα περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό μας σε αυτή τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…