Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν κοιτάμε τις απουσίες”

“Δεν κοιτάμε τις απουσίες”

sloter panathinaikos

sloter - panathinaikos

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί για τη Μαδρίτη, εκεί όπου αύριο (22/1, 21:45) θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα παρουσιαστεί αποδεκατισμένη, καθώς στην Αθήνα παρέμειναν οι Γιάνκοβιτς, Παππάς, Μποχωρίδης και Μαυροκεφαλίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως οι “πράσινοι” δεν θα προσπαθήσουν να “χτυπήσουν” το παιχνίδι, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο Γιάνις Μπλουμς κατά την αναχώρηση της αποστολής.

“Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Γνωρίζουμε επίσης ότι το Final 4, θα γίνει και στο “σπίτι” της. Εμείς έχουμε πολλές απουσίες, όμως δεν το κοιτάμε αυτό και θα μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας παίζουν πολύ γρήγορα με πολλούς αιφνιδιασμούς. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να παίξουμε έξυπνα”, ανέφερε ο Λετονός γκαρντ.

Από την πλευρά του, ο Έι Τζέι Σλότερ υποστήριξε: “Πάμε στη Μαδρίτη για ένα σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια από τις δυσκολότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπους να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι της. Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες. Θα πω απλά ότι θα μπούμε στο παρκέ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε πάντα για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…