Κεντρική Basket League Ολυμπιακός ”Όλοι είναι απαραίτητοι”

”Όλοι είναι απαραίτητοι”

684735

sfairopoulos-xamogelo

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν ”σίφουνας” από την Ελευσίνα επικρατώντας με το εμφατικό 102-66, της ομώνυμης ομάδας, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκε στη σοβαρότητα και την συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των ”ερυθρολεύκων”:

”Σίγουρα ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος. Σε γενικές γραμμές ήμασταν σοβαροί στην άμυνα, εκτός από ένα σημείο στο δεύτερο δεκάλεπτο που επιτρέψαμε στον αντίπαλο να βάλει τέσσερα σερί τρίποντα. Γενικά είχαμε σοβαρότητα και φτάσαμε στη νίκη. Σημαντικό στοιχείο οι 33 ασίστ που είχαμε, δεν το βλέπεις συχνά ένα τέτοιο νούμερο, αυτό δείχνει ομαδικότητα.

Για την Ελευσίνα δεν είναι κριτήριο το σημερινό παιχνίδι, κάνουνε καλή δουλειά, τους εύχομαι καλή συνέχεια. Έχω πει ότι όλοι είναι απαραίτητοι για την ομάδα μας, πρέπει να είναι σοβαροί όλοι και όταν έχουν την ευκαιρία να την αρπάζουν. Και οι τρεις ήταν σοβαροί, έδωσαν συνέχεια στη δουλειά των προηγούμενων παιδιών παρά το ότι η διαφορά ήταν μεγάλη”.

Ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε: “Δεν θα το έλεγα ξεμούδιασμα. Είναι ματς που σε βοηθάνε να βρεις ρυθμό. Πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι σοβαρά. Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα. Τα νέα παιδιά προσπαθούν σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση και είναι καλό που πιάνουν κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά”.

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου συμπλήρωσε: “Κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά, να δίνουμε το 100%, παίξαμε καλά σήμερα, αλλά κάναμε και λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Καλή συνέχεια στην Ελευσίνα. Εμείς κοιτάμε μπροστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …