Κεντρική Basket League Άρης “Όλοι ενωμένοι με ΠΑΟΚ”

“Όλοι ενωμένοι με ΠΑΟΚ”

priftis aris media day

priftis-aris-media-day

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την εύκολη νίκη του Άρη. Ο έμπειρος τεχνικός, τόνισε ότι οι παίκτες του κάλυψαν το κενό του Τόμας, ενώ δήλωσε ότι έδειξαν σεβασμό στον αντίπαλο. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα σχετικά με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του είναι να παραμείνουν όλοι ενωμένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σοβαρότητα και τη νοοτροπία μέσα στο παιχνίδι. Καλύψαμε πολύ καλά το κενό του Τόρεϊ. Δείξαμε μεγάλο σεβασμό στην Ελευσίνα, γιατί είναι καλή ομάδα, στο τρίτο δεκάλεπτο όμως κάναμε το παιχνίδι πιο εύκολο. Οι παίκτες ήταν συνεπείς σε αυτά που έπρεπε να κάνουμε”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Είναι περιττό να δημιουργήσω κίνητρο, γιατί είναι δεδομένο. Αυτές οι αναμετρήσεις έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Η σημερινή μέρα λειτούργησε καλά ψυχολογικά και στόχος είναι να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”.

Τους συμπαίκτες του στη Συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο ΛαΜάρκους Ριντ, ο οποίος δήλωσε: “Πιστεύω ότι σήμερα ο κύριος λόγος που κερδίσαμε ήταν η άμυνα μας, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, κάτι που μας βοήθησε να πάρουμε και να κρατήσουμε μία μεγάλη διαφορά. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε και το κενό του Τόμας. Δεν είναι εύκολο βέβαια να κάνει κάποιος αυτά που κάνει ο Τόρεϊ στο παρκέ, ειδικά στην άμυνα του”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Θέλαμε να επαναληφθεί αυτό το παιχνίδι. Η επανάληψη του είναι μία ευκαιρία για εμάς, ώστε να ανέβουμε στη βαθμολογία. Προσεγγίσουμε κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο και ανυπομονούμε για αυτή την αναμέτρηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…