Κεντρική Διεθνή “Όλα ανοιχτά…”

“Όλα ανοιχτά…”

ivanovic1

ivanovic

Το κεφάλαιο Βοσνία/Ερζεγοβίνη δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Μιλώντας στο fibaeurope.com, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι είναι ανοικτός στο να συνεχίσει την πορεία του όντας στην άκρη του πάγκου της και στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

“Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση αλλά είμαστε σε επαφή και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά” τόνισε αρχικά ο Μαυροβούνιος κόουτς και συνέχισε: “Πάντα υποστήριζα πως αν αμφότερες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες τότε δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχίσουμε μαζί“.

“Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που παίρνει την τελική απόφαση. Πρέπει να είναι μια προοπτική που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές, δηλαδή την Ομοσπονδία της χώρας και εμένα” σημείωσε με νόημα.

Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη πήρε αήττητη το εισιτήριο για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ έχοντας ηγέτη τον Μίρζα Τελέτοβιτς. Σχετικά με την πορεία της ομάδας στα προκριματικά, ο 57χρονος τεχνικός σχολίασε:

“Στόχος ήταν η πρόκριση και αυτή επετεύχθη, χωρίς να κάνουμε ούτε μια ήττα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δημιουργήσαμε εξαιρετικό κλίμα. Αυτό είναι τρομερά σημαντικό για μένα. Όταν υπάρχει τέτοια χημεία τότε μπορείς να έχεις μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον”.

Στη συνέχεια ανέλυσε τις πιθανότητες της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στην επόμενη φάση:

“Κάθε ομάδα που αγωνίζεται στο Ευρωμπάσκετ είναι έτσι και αλλιώς πολύ καλή για να έφθασε ως εκεί. Όλοι έχουν πιθανότητες να περάσουν στον επόμενο γύρο. Η ομάδα χρειάζεται να κάνει καλή προετοιμασία και η ατμόσφαιρα που επικρατεί θα λειτουργήσει ευεργετικά” επεσήμανε για να ξεκαθαρίσει πως “Δεν φοβάμαι κανέναν. Πάντα πιστεύω ότι η ομάδα μου μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε και δεν υπάρχει ποτέ ανώτερος αντίπαλος εκ των προτέρων παρά μόνο αφού το αποδείξει στο παρκέ”.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εμπειρία του να καθοδηγήσει μια εθνική ομάδα σε ένα μεγάλο τουρνουά όπως το Ευρωμπάσκετ: “Θα ήταν τρομερή εμπειρία για μένα. Σαν προπονητής, το να είμαι σε ένα τέτοιο τουρνουά και να εκπροσωπώ μια χώρα είναι κάτι που το βρίσκω πολύ ιδιαίτερο”, κατέληξε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…