Κεντρική Ασίστ Basketbase Ο αναγεννημένος Λάνγκφορντ

Ο αναγεννημένος Λάνγκφορντ

kevin langford paok

kevin langford-paok

petridis-giorgosΕίναι από αυτούς που “στέριωσαν” στη χώρα μας, καθώς διανύει την τρίτη σεζόν του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και μάλιστα με τρίτη διαφορετική ομάδα. Ο Κέβιν Λάνγκφορντ, μετά από μία μέτρια εκκίνηση στην περίοδο, δείχνει πλέον να βρίσκεται στο “πικ” της φόρμας του και πιο ώριμος από ποτέ.

Κόντρα στην Καντού έδωσε συνέχεια σε μία σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων. Μάλιστα, οι 25 βαθμοί που είχε στο σύστημα αξιολόγησης, είναι η καλύτερη επίδοση στις 27 εμφανίσεις του στο Eurocup (με Πανιώνιο πέρυσι και ΠΑΟΚ φέτος), αφού η προηγούμενη καλύτερη (στατιστικά) εμφάνισή του ήταν στις 30 Οκτωβρίου 2013, όταν στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Νεπτούνας στην Αθήνα “μάζεψε24 βαθμούς.

Αυτό, όμως, ίσως να μην δείχνει και πολλά. Η σύγκριση των αριθμών τού Λάνγκφορντ στους πρώτους δύο μήνες (ημερολογιακά κι όχι βάσει προγράμματος, μια και δεν υπολογίζεται το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη κι αυτό της 6ης με τον Παναθηναϊκό, που έγινε τον Ιανουάριο), με αυτούς του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου -ως τώρα- στο πρωτάθλημα, παρουσιάζει με ξεκάθαρο τρόπο την “εκτόξευση” του Αμερικανού.

Έχει ενδιαφέρον να τη δούμε τόσο σε απόλυτους αριθμούς, όσο και σε μέσους όρους…

Σύνολα Αριθμών:

plaisio89

Μέσοι Όροι Αριθμών:

plaisio90

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι σαφές ότι παρουσιάζεται βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν του στον Πανιώνιο, έχοντας αναβαθμισμένο ρόλο το τελευταίο δίμηνο από τον Μαρκόπουλο στον ΠΑΟΚ.

plaisio91

Ρεκόρ για Τσόχλα

Εκτός του Λάνγκφορντ και ο Απόλλωνας Τσόχλας διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, που την πιστοποίησε και χθες κόντρα στην Καντού. Μάλιστα, οι επτά ασίστ που μοίρασε αποτελούν για τον ίδιο ρεκόρ καριέρας, όχι μόνο στο Eurocup (η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν οι πέντε, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα, στις 22 Οκτωβρίου 2014) αλλά και συνολικά, καθώς στο πρωτάθλημα είχε μοιράσει (στην πιο παραγωγική του βραδιά) έξι ασίστ πρόπερσι, ως παίκτης του Ρεθύμνου.

Ακόμη ο Τσόχλας, στο 60ό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην ιστορία του στο Eurocup, ξεπέρασε τους 100 πόντους στη διοργάνωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…