Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ντροπή στους διαιτητές”

“Ντροπή στους διαιτητές”

andrey vorontsevich cska moscow

andrey-vorontsevich-cska-moscow

Η Εφές Αναντολού γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Top 16 της Ευρωλίγκα, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει χθες στην Πόλη το υψηλό εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (78-69). Η διοίκηση της τουρκικής ομάδας έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του παιχνιδιού, με τον τζένεραλ μάνατζερ, Ενγκίν Οζερχούν, να τονίζει πως οι διαιτητές θα έπρεπε να ντρέπονται για τα σφυρίγματα τους.

“Χάσαμε δυστυχώς ένα ματς, που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Είχαμε αντίπαλο μια ισχυρή ομάδα, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την ίδια στιγμή είχαμε να παλέψουμε και απέναντι στους διαιτητές, οι οποίοι θα πρέπει να ντρέπονται για τα σφυρίγματά τους. Αυτή η κατάσταση κάνει ζημιά στον οργανισμό της Ευρωλίγκας. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που μπορεί να ωθεί τους διαιτητές να παίρνουν αποφάσεις, όπως κάποιες από αυτές που πήραν στο παιχνίδι.

Δεν μας σεβάστηκαν. Θα κάνουμε τα παντά για να μας σεβαστούν. Διαδραμάτισαν ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Είμαι σίγουρος πως οι συγκεκριμένοι διαιτητές δεν θα σφυρίξουν στις επόμενες αγωνιστικές και ελπίζω να μην τους ξαναδώ στην Κωνσταντινούπολη“, ανέφερε ο Οζερχούν.

Οι Τούρκοι διαμαρτύρονται, κυρίως, για ένα αμφισβητούμενο φάουλ του Ντρέιπερ πάνω στο Ντε Κολό δύο λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, με το σκορ να είναι 66-64 υπέρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι διαιτητές χρέωσαν κιόλας τον Αμερικανό γκαρντ με τεχνική ποινή, με τους Ρώσους να εκμεταλλεύονται πλήρως την κατάσταση. Με σερί 6-0 (τρεις βολές του Ντε Κολό και τρίποντο στην επαναφορά του Τεόντοσιτς) προηγήθηκαν με 72-64 και καθάρισαν την υπόθεση νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…