Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ντέρμπι με… δώρα

Ντέρμπι με… δώρα

paok kosmos

paok-kosmos

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο πρώτο ντέρμπι του 2015 τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (4/1). Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο “Παλατάκι” και για αυτό το λόγο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τους χορηγούς του Συλλόγου αναμένεται να τους γεμίσει με δώρα.

Συγκεκριμένα Θα υπάρχουν 6 δώρα, από χρήματα μέχρι ρούχα, αλλά και άλλα πολλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
“Η νέα χρονιά ξεκινά με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (4/1/2015 στις 5μ.μ.) τον Παναθηναϊκό στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς και στο πρώτο μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι της φετινής σεζόν.

Και σε αυτό τον αγώνα, οι φίλαθλοι του ΠΑΑΟΚ που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και να κερδίσουν πολλά και μεγάλα δώρα, προσφορά των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα…

Ο μεγάλος διαγωνισμός του ΠΑΟΚ και της “PRIME INSURANCE” ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ομάδας μας, συνεχίζεται με το «σουτ από το κέντρο του γηπέδου» και στον σημερινό αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, όπως και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, ένας τυχερός φίλαθλος της ομάδας μας έχει την δυνατότητα να επιχειρήσει σουτ από το κέντρο του γηπέδου και να διεκδικήσει το ποσό των 300€ και εφόσον δεν υπάρχει επιτυχημένη προσπάθεια, το ποσό μεταφέρεται στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι και αυξάνεται στα 400€.

Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα, θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός “Vοulis Shoot”, όπου δύο φίλαθλοι που θα επιλεγούν πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να επιχειρήσουν πέντε σουτ (σε διάστημα ενός λεπτού) από οποιαδήποτε σημείο του γηπέδου και να κερδίσουν: για κάθε εύστοχο ΣΟΥΤ ΔΥΟ (2) ΠΟΝΤΩΝ κερδίζουν 10€ και για εύστοχο ΤΡΙΠΟΝΤΟ κερδίζουν 20€. Όλα αυτά σε μία προσφορά του χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, της μεγαλύτερης Ελληνικής Παραγωγικής Επιχείρησης στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου “VOULIS CHEMICALS”.

Η εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ “AUTECO”, επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο έναν ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΤΕΟ ή μία δωρεάν αυτόνομη κάρτα καυσαερίων.

To κατάστημα “MALE AFFAIR” στην Καλαμαριά, επίσημος προμηθευτής πολιτικής ένδυσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προσφέρει σε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ, ένα ζευγάρι παπούτσια.

Το κατάστημα “PRINT AGAIN” στην Καλαμαριά, επίσημος προμηθευτής της ομάδας μας προσφέρει μία ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ για οικιακή και επαγγελματική χρήση σε έναν τυχερό φίλαθλο της ομάδας μας.

To “EGNATIA PALACE HOTEL”, επίσημος προμηθευτής προσφέρει σε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ, μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel μαζί με δωρεάν χρήση του Wellness Paradise Club Spa”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …