Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νοκ άουτ Γιάνκοβιτς-Παππάς

Νοκ άουτ Γιάνκοβιτς-Παππάς

pappas

pappas

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη την Πέμπτη (22/1) για την τέταρτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα ήταν εκ προοιμίου δύσκολη λόγω της δυναμικής της αντίπαλης ομάδας. Ωστόσο τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους “πράσινους”, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ισπανία δίχως τους Γιάνκοβιτς, Παππά, Μποχωρίδη και Μαυροκεφαλίδη.

Ο Βλάντο ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί καθώς χρειάζεται ξεκούραση, ώστε να μην επιβαρυνθεί επιπλέον η κατάσταση του. Ο Νίκος Παππάς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού έπειτα από χτύπημα του Γάιου Σκορδίλη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας και θα μείνει εκτός δράσης για 10 περίπου μέρες, ενώ Μαυροκεφαλίδης και Μποχωρίδης ταλαιπωρούνται από θλάσεις σε προσαγωγούς και τετρακέφαλο, αντίστοιχα.

Πρόδηλο είναι ότι η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει να ανέβει… ένα ολόκληρο βουνό στη Μαδρίτη, μιάς και θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης. Στην αποστολή θα μπουν οι νεαροί Γιώργος Διαμαντάκος, Γιώργος Παπαγιάννης και Αντώνης Κόνιαρης.

Άπαντες στο “πράσινο” στρατόπεδο ελπίζουν πως οι τέσσερις τραυματίες θα είναι σε θέση να αγωνιστούν στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής του Τοπ 16 της Ευρωλίγκα με την Γαλατασαράι στο ΟΑΚΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…