Κεντρική Basket League Ρέθυμνο ”Να ξεκινήσουμε με το δεξί”

”Να ξεκινήσουμε με το δεξί”

stavros mikoniatis

stavros mikoniatis

Στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας θέλει να παραμείνει το Ρέθυμνο που υποδέχεται αύριο (10/1) στις 17:00 το απόγευμα την ομάδα των Τρικάλων, για την 12η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο άμεσος συνεγράτης του Θανάσης Σκουρτόπουλου, Σταύρος Μυκονιάτης σε σχετικές του δηλώσεις ανέφερε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταύρου Μυκονιάτη:

Για την σημασία της αναμέτρησης: ”Όπως όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας πρέπει να κερδίσουμε για να ξεκινήσουμε με το δεξί στο γήπεδο μας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας, παρά μόνο αυτό της νίκης”.

Για το ”κλειδί” της συνάντησης: ”Το ”κλειδί”, όπως στα περισσότερα ματς, βρίσκεται στον ρυθμό. Όποιος μπορέσει να επιβληθεί μέσα στο παιχνίδι θα έχει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες. Εμείς για ακόμα μία φορά πρέπει να βγάλουμε αυτά τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν”.

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: ”Τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα που της αρέσει εξίσου να ”τρέχει”. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει προσθέσει 2 παίκτες στο ρόστερ της. Θα προσπαθήσει να τους εντάξει μέσα στο παιχνίδι της. Είναι και αυτό ένα χαρακτηριστικό που θα πρέπει να προσέξουμε και πρέπει να ανταποκριθούμε σωστά στο αμυντικό μας κομμάτι”.

Για το που θα βασιστεί το Ρέθυμνο: ”Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν όλη αυτή τη σεζόν. Δηλαδή το να ανταπεξέλθουμε στην άμυνα και σε αυτά που έχουμε ουσιαστικά καταστρώσει στο αμυντικό μας κομμάτι αλλά και παράλληλα να τρέξουμε και να βγάλουμε τις αρετές μας στον αιφνιδιασμό και στο σετ παιχνίδι”.

Από την πλευρά των παιχτών ο Μάρκος Δουλγεράκης συμπλήρωσε:

Για την σημασία του αγώνα: ”Προερχόμαστε από την διακοπή του πρωταθλήματος και από μία ήττα από την ΑΕΚ. Για αυτό τον λόγο το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να διατηρηθούμε ψηλά στην βαθμολογία”.

Για το ”κλειδί” της αναμέτρησης: ”Το ”κλειδί” αυτού του ματς είναι να αναδείξουμε τον καλό μας εαυτό στην άμυνα και την θέληση μας στην επίθεση και έτσι θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: ”Τα Τρίκαλα είναι μία δυνατή ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και στα περιφερειακά σουτ”.

Για του που θα βασιστεί το Ρέθυμνο: ”Η ομάδα μου θα πρέπει να στηριχθεί στην καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών και βασιζόμενοι στις οδηγίες του προπονητή μας να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…