Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να επιβάλουμε το ρυθμό”

“Να επιβάλουμε το ρυθμό”

likogiannis kolossos

likogiannis-kolossos

Η ομάδα που θα καταφέρει να επιβάλει το δικό της ρυθμό θα είναι αυτή που θα έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, σύμφωνα με τον τεχνικό του Κολοσσού Ρόδου, Άρη Λυκογιάννη, ενόψει του ματς με τον Κόροιβο.

Ο τεχνικός των Ροδιτών θεωρεί το ματς σημαντικό καθώς πρόκειται για ομάδες με κοινούς στόχους, γιατί τελειώνει ο πρώτος γύρος και γιατί είναι εντός έδρας για την ομάδα του.

Αναλυτικά δήλωσε στον ΕΣΑΚΕ:
“Είναι το τέλος του πρώτου γύρου και αυτό το ματς είναι σημαντικό για τρεις λόγους. Πρώτον, γιατί είναι στην έδρα μας, δεύτερον -όπως είπαμε- γιατί τελειώνει ο πρώτος γύρος και τρίτον γιατί αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι κοντά με εμάς στη βαθμολογία και έχει παρεμφερείς στόχους. Το κλειδί θα είναι το ποια ομάδα θα καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό και το στιλ παιχνιδιού της. Το ποιος δηλαδή θα παίξει είτε γρήγορα, είτε αργά, αλλά και το ποιος θα έχει τις καλύτερες επιλογές.

Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα μαχητική που δεν παρατά κανένα παιχνίδι. Διαθέτει μεγάλες προσωπικότητες στα γκαρντ, όπως ο Ντέιβις και ο Μάρσαλ που του δίνουν σκορ από την περιφέρεια, ενώ έχει καλούς Έλληνες και ξένους που γνωρίζουν καλά την κατηγορία όπως είναι ο Αγγελόπουλος και ο Βασίλιεβιτς. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να στηριχθεί στο ομαδικό της παιχνίδι και στην αμυντική της λειτουργία, κάτι που είναι το ζητούμενο σε κάθε ματς για εμάς”.

Για λογαριασμό των παικτών, μίλησε ο Ντομινίκ Ουότερς που πρόσθεσε: “ Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς. Ειδικά μετά τη μεγάλη και δύσκολη εκτός έδρας νίκη που πήραμε στη Δράμα, αυτό το ματς αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία για εμάς. Σίγουρα το κλειδί θα είναι η συγκέντρωση και τα 40 λεπτά. Την προηγούμενη εβδομάδα αυτό κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και έτσι πήραμε μία μεγάλη διαφορά. Ο Κόροιβος είναι μία καλή και επιθετική ομάδα. Διαθέτει παίκτες που είναι καλοί στο “ένας με έναν” όπως οι Μάρσαλ και Ντέιβις, αλλά και ο Ματζέτ, όπου σκοπός μου θα είναι να τον σταματήσω. Εμείς θα στηριχθούμε στην άμυνα και το ομαδικό μας παιχνίδι και σε αυτά τα δύο θα πρέπει παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…