Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Να αντέξουμε την πίεση”

“Να αντέξουμε την πίεση”

vetoulas

vetoulas

Ο Απόλλωνας Πάτρας είχε νικήσει εύκολα τον Πανιώνιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου στην αρχή της σεζόν, αλλά η σημερινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη, όπως ξεκαθάρισε ο Νίκος Βετούλας. Ο τεχνικός των Πατρινών, ξεχώρισε τα ριμπάουντ και η αντίδραση των παικτών του σε μια “καυτή” έδρα όπως αυτή της Νέας Σμύρνης, ως τα καθοριστικότερα στοιχεία για να πάρει ο Απόλλωνας το διπλό.

“Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μια ομάδα που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Αυτό, άλλωστε, έδειξε και η εκτός έδρας νίκη επί της Ελευσίνας” τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: “Κλειδί” της αναμέτρησης θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ και η αντοχή μας στην πίεση που θα ασκηθεί σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Πανιωνίου”.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι: “Η σημερινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε στο πρωτάθλημα. Είναι πλήρης και διαθέτει έμπειρους Έλληνες παίκτες, ξένους και κοινοτικούς” για να καταλήξει λέγοντας πως “Εμείς κάναμε προπόνηση όλη την εβδομάδα των διακοπών με στόχο να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί“.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Γιάννης Μολφέτας, επεσήμανε: “Είναι ένα παιχνίδι που εφόσον κερδίσουμε θα μας φέρει πιο κοντά στην οκτάδα. Αλλά και για τον αντίπαλό μας είναι κρίσιμο και θέλει πολύ να το κερδίσει για να μην αντιμετωπίσει κίνδυνο υποβιβασμού. Πιστεύω ότι το κυρίαρχο στοιχείο θα είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού. Αρκετά θα εξαρτηθούν από το ποια ομάδα θα επιβάλει το ρυθμό τη και θα πάρει τα περισσότερα ριμπάουντ.

Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που τρέχει στον αιφνιδιασμό και διαθέτει παίκτες –Έλληνες και ξένους- με εμπειρία. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς και να αποφύγουμε τα περιττά λάθη σε άμυνα και επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…