Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί Μια πεντάδα στο ΟΑΚΑ

Μια πεντάδα στο ΟΑΚΑ

aek kosmos oaka

aek-kosmos-oaka

Η ΑΕΚ επέστρεψε στα “μεγάλα σαλόνια” της Α1 και ο κόσμος της, αυτός που τη στήριξε όταν βρισκόταν στα στενά μονοπάτια της Α2, δηλώνει και πάλι παρών. Η “Βασίλισσα“, από την πλευρά της, προσπαθεί να τους ανταμείψει. Έτσι εκτός από την αναγεννημένη -στο αγωνιστικό κομμάτι- ομάδα, η διοίκηση της ΚΑΕ προσφέρει (μέσα από το eBasket.gr) στους φιλάθλους πέντε κάρτες διαρκείας, για τη φετινή σεζόν.

Στο διαγωνισμό που “έτρεξε” μέσα από τη σελίδα μας στο facebook, η συμμετοχή ήταν μεγάλη, οι τυχεροί όμως είναι πέντε. Αυτοί, λοιπόν, που θα μπορούν πλέον να βρίσκονται σε κάθε εντός έδρας ματς της ΑΕΚ, στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, είναι οι: Νίκος Φραγκιάς, Κριστιάνο Στεργίου, Αντωνία Καούνη, George Pourn και Dimitris Aid (σ.σ. αναγράφουμε τα ονόματα, έτσι όπως εμφανίζονται στο facebook).

Εμείς θα επικοινωνήσουμε και με τους πέντε τυχερούς, οι οποίοι στη συνέχεια θα παραλάβουν από την ΚΑΕ τα διαρκείας τους. Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τη διοίκηση τής ΑΕΚ για την προσφορά της προς τον κόσμο μας…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…