Κεντρική Basket League Άρης “Με εργατική νοοτροπία”

“Με εργατική νοοτροπία”

aris pagkos priftis

aris-pagkos-priftis

Με μοναδικό απόντα τον Τόρεϊ Τόμας θα παραταχθεί ο Άρης ενάντια στον Πανελευσινιακό (24/01), για την 14η αγωνιστική της Α1. Τόσο ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ όσο και ο Ντρου Νέιμικ έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα σε προσαγωγό και γόνατο, αντίστοιχα, και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες του Άρη στον σαββατιάτικο αγώνα.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Όγκο Αντεγκμπόγιε, Στέλιο Πουλιανίτη, Δημήτρη Φλιώνη, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρο Μούρτο, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσο Δήμα, Αλέξανδρο Βεζένκοφ, Γιάννη Καραθανάση, Ντρου Νέιμικ, Βασίλη Σίμτσακ και Κώστα Χαρίση.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα δώσει έμφαση στον αμυντικό τομέα και τη μάχη των ριμπάουντ ενώ ανέλυσε και το στυλ της Ελευσίνας:

“Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι επομένως η νίκη είναι ζωτικής σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να έχουμε εργατική και αμυντική νοοτροπία, να παίξουμε σκληρά, αλλά πάνω απ’ όλα έξυπνα, καθώς πρέπει να διαχειριστούμε τις απώλειες που έχουμε.

Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα που χρησιμοποιεί σχεδόν όλο το ρόστερ της σε κάθε παιχνίδι και παίζει σε υψηλή ένταση. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στα ριμπάουντ και ταυτόχρονα να μη δώσουμε πόντους στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά και εύκολα ξεμαρκάριστα σουτ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…