Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Κινήσεις υψηλού επιπέδου”

“Κινήσεις υψηλού επιπέδου”

douvis

Στη διάθεση του Μάκη Αγγελόπουλου να ενισχύσει την ΑΕΚ και να την αλλάξει επίπεδο στάθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Σταύρος Δουβής, κατά την παρουσίαση τουη Χέρστον, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι έτοιμη να προσφέρει στους φίλους της τις χαρές που περιμένουν.

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε το σχόλιό του ότι στόχος των “κιτρινόμαυρων” είναι η σωτηρία τη φετινή σεζόν, προσπαθώντας να αποφορτίσει την ομάδα του Σάκοτα λόγω των απαιτησεων που δημιουργεί η στελέχωση του ρόστερ με παίκτες υψηλού επιπέδου.

Συγκεκριμένα όσα είπε:
“Εκ μέρους της ΚΑΕ ΑΕΚ, έχω τη χαρά νας σας παρουσιάσω  έναν παικη του βιογραφικού του Χέρστον και να σας πω ότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Αλέξης Αλεξίου, η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος Μάκης Αγγελόπουλος, κάνουν όσα πρέπει για να μείνει η ΑΕΚ και να προσφέρει όσα οι φίλοι της ομάδας περιμένουν από το τεχνικό τιμ της ομάδας, με επικεφαλής τον Ντράγκαν Σάκοτα που θα χαρίσουν χαρές που όλοι περιμένουν”.

Αναφορικά με τους νέους στόχους της ομάδας, είπε: “Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία της ομάδας. Οι μεταγραφές που κάναμε είναι υψηλού επιπέδου, ο στόχος είναι να μείνουμε και να φτιάξουμε μια ομάδα για το μέλλον. Οι παίκτες θα δουν ποια είναι η ΑΕΚ και η πορεία μας θα εξαρτηθεί από την παρουσία όσων βρίσκονται στην ομάδα και δουλεύουν σε ένα κλίμα αυτοπεποίθησης”.

Σχολιάζοντας το  ενδεχόμενο νέας μεταγραφής, ανέφερε: “Όλα είνια πιθανά. Στόχος είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ. Από εκεί και πέρα βλέπουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Λιόση

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον χαμό του Γιώργου Λιόση. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ εξέφρ…