Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Καλύτερη με Ζήση η Φενέρ”

“Καλύτερη με Ζήση η Φενέρ”

itoudis cska enisey

itoudis-cska-enisey

Την πεποίθηση του πως η Φενέρμπαχτσε ανέβηκε επίπεδο με την προσθήκη του Νίκου Ζήση εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τους Τούρκους. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραδέχτηκε παράλληλα πως και οι δύο ομάδες αξίζαν τη νίκη.

“Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες παρουσίασαν υψηλού επιπέδου μπάσκετ και έδωσαν έναν εξαιρετικό αγώνα που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο κι όσοι το είδαν από την τηλεόραση. Φυσικά όταν ένα παιχνίδι πηγαίνει με αυτόν τον τρόπο και κρίνεται στην παράταση κι οι δύο ομάδες αξίζουν τη νίκη. Ένας πόντος, ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο ή μία έξτρα πάσα μπορεί στο τέλος να μετρήσει. Θα μπορούσε να κερδίσει η Φενέρμπαχτσε κι οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Θα ήθελα, όμως να συγχαρώ την ομάδα μου. Πήραμε μία νίκη κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Η Φενέρμπαχτσε έγινε καλύτερη με την προσθήκη του Ζήση. Πραγματικά παρουσιάστηκαν εξαιρετικά. Δείξαμε χαρακτήρα στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα. Παίξαμε πραγματικά πολύ συγκεντρωμένα όταν η Φενέρμπαχτσε πήρε το προβάδισμα και σούταρε με καλά ποσοστά από την περιφέρεια. Ξέρουμε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή κι έχουμε ακόμα 13 παιχνίδι και 6 δυνατούς αντιπάλους να αντιμετωπίσουμε”, ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …