Κεντρική Basket League ΑΕΚ ”Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος”

”Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος”

athinaiou aek

athinaiou-aek

Απόλυτα ικανοποιημένος με την απόφαση του να έρθει στην ΑΕΚ, δηλώνει ο Γιάννης Αθηναίου. Ο 26χρονος παίχτης της Ένωσης, μίλησε στην ”Ώρα για Σπορ” για την επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ, για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και για τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αθηναίου:

Για την απόφαση του να έρθει στην ΑΕΚ: ”Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφασή μου να έρθω στην ΑΕΚ. Θεωρώ πως ήταν αυτό που ήθελα και ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είναι μια τεράστια ομάδα και οι τόσες προσδοκίες σε γεμίζουν ευθύνες, αλλά ως αθλητής έχω μάθει να ζω με αυτό και θα κάνω και τώρα ό,τι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα. Η έλευση του κυρίου Αγγελόπουλου αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους λόγους που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Συνεχίζει να δείχνει πόσο δυναμικά έχει μπει στο χώρο και βλέπω ότι στόχος του είναι να ξαναφτάσει την ομάδα στην κορυφή”.

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα: ”Είναι ένας άνθρωπος που κουβαλά μεγάλες επιτυχίες και τεράστια εμπειρία. Η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Κάθε μέρα μαθαίνουμε από εκείνον και είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε μαζί του”.

Για την ομάδα: ”Η ομάδα είναι τόσο μεγάλη που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Όλοι έχουμε καταλάβει, όπως και ο κόσμος, ότι γίνεται μια νέα αρχή. Στο τέλος θα δούμε πού θα φτάσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…