Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Είμαστε προετοιμασμένοι”

“Είμαστε προετοιμασμένοι”

linden diamantidis

liden-diamantidis

Ο Κολοσσός φιλοξενεί τον Πανιώνιο για την 14η αγωνιστική και ο Τομ Λίντεν, στο πρώτο του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στη δυσκολία του σαββατιάτικου (24/01) ματς. Ο Σουηδός πάουερ φόργουορντ τόνισε πως αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι που θα διαφέρει παρασάγγας από αυτό του πρώτου γύρου και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το Βενετόκλειο.

Αναλυτικά το blog:

“Καλησπέρα σας

Για αρχή θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο blog μου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να μαθαίνετε τα νέα του Κολοσσού πριν από κάθε παιχνίδι στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ολοκληρώσαμε θετικά τον πρώτο γύρο επικρατώντας κόντρα σε μία ομάδα που είναι κοντά στη βαθμολογία και έχει παρεμφερείς στόχους με εμάς. Γενικά απέναντι στον Κόροιβο κάναμε ένα καλό ματς παρά τα μικρά σκαμπανεβάσματα που είχαμε στην απόδοσή μας, αλλά αυτή τη φορά ήμασταν συγκεντρωμένοι αρκετά και στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που μας είχε κοστίσει σε προηγούμενα ματς. Δυστυχώς, όμως σε εκείνο το παιχνίδι τραυματίστηκε ο Άγγελος (σ.σ. Τσάμης) λίγο πριν τη λήξη και ελπίζουμε να επιστρέψει το συντομότερο γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς.

Η προετοιμασία για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο διεξήχθη όπως και οι προηγούμενες. Από τα μέσα της εβδομάδας κάναμε αρκετό σκάουτινγκ για τους παίκτες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη και στο δεύτερο γύρο. Ξέρουμε πως η τωρινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στην πρεμιέρα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να μας χαλάσει τη συγκέντρωση. Πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, καθώς όπως είπαμε θέλουμε πολύ τη νίκη. Γνωρίζουμε πως είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει επιθετικά, ενώ διαθέτει και πολύ καλούς ψηλούς. Όμως, πιστεύω πως μέσα από την καλή μας άμυνα, μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Τελειώνοντας θα ήθελα να απευθύνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει στο Βενετόκλειο, καθώς ο Πανιώνιος είναι μία ιστορική ομάδα και πιστεύω πως θα γίνει μία “μάχη” με πολύ όμορφο θέαμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…