Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Είμαστε προετοιμασμένοι”

“Είμαστε προετοιμασμένοι”

alexandris

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε ανοδική πορεία εδώ και καιρό έχοντας πετύχει συνεχόμενες νίκες που τον φέρνουν πιο κοντά στον στόχο της παραμονής. Κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας καλείται να συνεχίσει αναλόγως με τα προβλήματα να μην απουσιάζουν. Πέραν του Χάνκοκ, στη λίστα με τους απόντες είχε προστεθεί τις τελευταίες μέρες και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος όμως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ενισχύσει της προσπάθειες των “κυανέρυθρων” όπως τόνισε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

“Έχουμε το πρόβλημα με τον Χάνκοκ, ο οποίος μας λείπει και προστέθηκε αυτό με τον Ξανθόπουλο. Απουσίασε από τις προπονήσεις, για τρεις ημέρες, λόγω ίωσης, αλλά με διαβεβαίωσε το παιδί πως θα παίξει. Τον χρειαζόμαστε σε αυτό το κομβικής σημασίας ματς. Είναι φιλότιμος” ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού των “κυανέρυθρων” επί του θέματος και συνέχιζε λέγοντας πως:

Η ομάδα δούλεψε καλά στη διακοπή. Όπως έχω ξαναπεί, είμαι ευχαριστημένος από αυτά τα παιδιά, από τους χαρακτήρες που έχουν. Πράγμα που φαίνεται και στη βελτίωση που παρουσιάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι”.

Ο “τίγρης” ανέλυσε το παιχνίδι των Πατρινών και εξέφρασε την πεποίθηση για την ετοιμότητα της ομάδας του: “Ο Απόλλων “απλώνει” την άμυνα του, σε όλο το γήπεδο και δημιουργεί αναταραχή στον αντίπαλο. Τον αναγκάζει να περιορίσει το χρόνο της σκεπτόμενης επίθεσης και πολλές φορές το καταφέρνει. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα“.

Τέλος, εξήγησε τον τρόπο για να έρθει η νίκη και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του “ιστορικού”: “Πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να βγάλουμε ελεύθερα σουτ και να φτάσουμε κοντά στο καλάθι. Το inside game θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Περιμένουμε φυσικά, τον κόσμο μας να είναι όπως πάντα στο πλευρό μας. Φέτος μας έχει προσφέρει τεράστια βοήθεια, σε όλα τα παιχνίδια. Είναι αναγκαία η παρουσία τους, ώστε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…