Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είχαμε υπομονή”

“Είχαμε υπομονή”

soulis markopoulos

soulis markopoulos

Ικανοποιημένος από τη νίκη εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι ο κόσμος έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα, ενώ για το παιχνίδι δήλωσε ότι οι παίκτες του είχαν υπομονή στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος:
“Συγχαρητήρια στον κόσμο. Ήταν πάρα πολύ κοντά μας άλλη μια φορά. Μας βοήθησε να κάνουμε το καμπάκ. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ που έχει μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Βγήκαμε εκτός παιχνιδιού από την αρχή με τα 3 τρίποντα. Έβρισκε λύσεις η ΑΕΚ στην επίθεση ενώ εμεις όχι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι μπήκε πιο δυνατά. Όμως στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, παίξαμε καλύτερα. Δημιουργήσαμε πρόβλημα στην περιφορά της μπάλας για την ΑΕΚ. Είχαμε περισσότερη υπομονή στην επίθεση. Βάλαμε μεγάλα σουτ. Πετύχαμε μία μεγαλη ανατροπή και με τύχη φυσικά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”.

Για το σουτ: “Θέλαμε πικ εν ρολ. Θέλαμε απλώς καλάθι γιατι ήταν ένας πόντος διαφορά. Κλείσανε το καλάθι και βγήκε το σουτ έξω”.

Για το Λανγκφορντ: “Δεν ήταν μόνο ο Λάνγκφορντ. Όλοι παίξαν άμυνα. Όλοι πάλεψαν για τη νίκη”.

Για το Βον: “Δεν είναι ντεφορμέ. Τον έχουν διαβάσει οι αντίπαλοι. Πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους να ξεκλειδώσουμε την άμυνα. Ήταν όμως καλύτερος από τα 2 προηγούμενα ματς”.

Για το κέρδος μιας τέτοιας νίκης: “Όταν κερδίζεις είναι πάντα θετικό. Όμως δεν γίνεται να κερδίζεις έτσι συνέχεια. Πρέπει να παίζεις μπάσκετ πιο νωρίς”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Τζέικ Όντουμ, ο οποίος δήλωσε:
“Δεν παίξαμε πολύ καλά. Ήταν μια καλή νίκη για την ομάδα. Υποφέραμε σε πολλά διαστήματα του αγώνα. Ο Λάνγκφορντ έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε και ο Τσόχλας ήταν πολύ καλός. Προχωράμε.

Για το σουτ: “Δεν είχα άγχος. Θέλεις να κάνεις τέτοοι σουτ. Το ονειρεύεσαι. Ήταν εντολή του κόουτς. Χαίρομαι που τα κατάφερα”.

Για το πως άλλαξε το -15: “Βελτιώσαμε την άμυνα και πετύχαμε σημαντικά καλάθια. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε ελεύθερα σουτ στην ΑΕΚ. Η άμυνα ηταν το σημαντικό και είχαμε υπομονή στην επίθεση”.

Για το αν είχε στο παρελθόν πετύχει τέτοιο σουτ: “Είχα μερικά τέτοια σουτ στο κολέγιο. Αυτό όμως είναι το πιο σημαντικό που έχω πετύχει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …