Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η θέση του Αγγελόπουλου

Η θέση του Αγγελόπουλου

aggelopoulos vraveusi

aggelopoulos-vraveusi

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήρε θέση σχετικά με την ανάκληση των δηλώσεων του, παραθέτοντας αυτολεξεί το σχετικό απόσπασμα του υπομνήματος που κατέθεσε εγγράφως στον Αθλητικό Δικαστή.

Αναλυτικά:
“Σε σχέση με όσα παρουσιάστηκαν, σήμερα, διαστρεβλωμένα από την αθλητική εφημερίδα του έκπτωτου διοικητικού παράγοντα της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλήθηκα να ανακαλέσω οποιαδήποτε από τις δηλώσεις μου που αφορούσαν στο ντόπινγκ,
ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλήθηκα να ανακαλέσω οποιαδήποτε από τις δηλώσεις μου που αφορούσαν στους ισολογισμούς της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός,
ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλήθηκα να ανακαλέσω τη δήλωσή μου ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος παραμένει παράνομα στη θέση του ως έκπτωτος, καθώς αυτή κρίθηκε ότι “είναι αληθής και δεν συνιστά δυσφήμιση της καλαθόσφαιρας”,
ΟΥΔΕΠΟΤΕ κλήθηκα να ανακαλέσω τη δήλωσή μου ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος ελέγχεται για παράνομο στοιχηματισμό, καθώς αυτή κρίθηκε ότι “αναφέρεται σε πραγματικό γεγονός”.

Μάλιστα, προκειμένου να ικανοποιήσω και την όψιμη επιθυμία του Δ. Γιαννακόπουλου για διαφάνεια, παραθέτω αυτολεξεί το σχετικό απόσπασμα του υπομνήματος που κατέθεσα εγγράφως στον Αθλητικό Δικαστή:
“5. Οι επίμαχες δηλώσεις, όπως αποτυπώνονται στην παραπάνω απόφασή Σας, έχουν κατά λέξη ως εξής:

• “Επίσης καλό είναι ό,τι θέλει, (ενν. ο κ. Σ. Χάντζος) να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους. Να έρθει εδώ στο φώς της ημέρας να μιλήσουμε σαν άντρες. Μην κυνηγάει ανθρώπους, στελέχη του Ολυμπιακού με μπράβους”.
• “Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε… Τί θα γίνει αν βγάλω εγώ την “Κόκκινη” και κάθε μέρα βρίζω;”

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και επειδή δεν επιθυμώ να εκληφθεί ως υπεκφυγή ή απειθαρχία η παροχή εκ μέρους μου ορισμένων διευκρινίσεων με το από 15.12.2014 υπόμνημά μου, ήδη σε συμμόρφωση προς την απόφαση 58/18.11.2014 του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. αναγνωρίζω ότι οι παραπάνω δηλώσεις υπερβαίνουν το αναγκαίο μέτρο της κριτικής, καθώς δεν αποσκοπούσα να προσδώσω σε ολόκληρο το Πρωτάθλημα της Α1 την εικόνα ενός πρωταθλήματος όπου κυριαρχεί η δύναμη της επιβολής και η απαξίωση των θεσμών, αλλά να στηλιτεύσω τις παράνομες συμπεριφορές ενός συγκεκριμένου διοικητικού παράγοντα και για τον λόγο αυτό τις ανακαλώ με την παρούσα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…