Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί Οι δικοί σας ήρωες

Οι δικοί σας ήρωες

kevin langford paok

kevin langford-paok

Είναι ο τελευταίος διαγωνισμός του μήνα κι είναι ταυτόχρονα η τελευταία σας ευκαιρία να πάρετε μέρος. Η 14η αγωνιστική ολοκληρώθηκε κι ο διαγωνισμός μας… τρέχει. Όσοι θέλετε να μπείτε στην κλήρωση για δύο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ smartphones ALCATEL ONETOUCH idol 2 MINI S, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή με την ψήφο σας, αναδεικνύοντας παράλληλα τον “ήρωα” της εβδομάδας.

Τον HERO νούμερο 14 τον ψάχνουμε, τους ήρωες της 12ης και της 13ης αγωνιστικής, όμως, τους έχουμε, ή ακόμα καλύτερα τους έχετε αναδείξει εσείς.

Για τη 12η αγωνιστική, λοιπόν, HERO αναδείχθηκε -μέσα από τις δικές σας ψήφους- ο Κέβιν ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ του ΠΑΟΚ (φωτό). Δεύτερος ήταν ο Γάιος Σκορδίλης (Απόλλων Π.), 3ος ο Έρνεστ Σκοτ (Κολοσσός), 4ος ο Άλεξ Χάρις (Τρίκαλα), 5ος ο Τζος Μάτζετ (Κόροιβος).

Για τη 13η αγωνιστική HERO αναδείχθηκε, πάντα μέσα από τη δική σας ψηφοφορία, ο Έι Τζέι ΣΛΟΤΕΡ του Παναθηναϊκού. Ακολούθως 2ος στην προτίμησή σας ήταν ο Κέβιν Λάνγκφορντ (ΠΑΟΚ), 3ος ο Ποπς Μενσά Μπονσού (ΑΕΚ), 4ος ο Αλέξανδρος Βεζένγκοφ (Άρης) και 5ος ο Κέιντ Ντέιβις (Κηφισιά).

Ο διαγωνισμός μας συνεχίζεται, χάρη στη δική σας -τεράστια- συμμετοχή και την ευγενική προσφορά της ALCATEL ONETOUCH. Κι ελπίζουμε ότι θα πάει έτσι ως το τέλος του πρωταθλήματος κι ακόμα πιο μακριά…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…