Κεντρική Ασίστ Διαγωνισμοί Hero είναι ο Σπανούλης

Hero είναι ο Σπανούλης

spanoulis poulos

spanoulis-poulos

Η 12η αγωνιστική είναι σε εξέλιξη (απομένουν τα σημερινά ματς), οπότε ήρθε η στιγμή να ανακοινώσουμε τον “ήρωα” της 11ης αγωνιστικής, έτσι όπως εσείς τον αναδείξατε. Και δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος “κυριάρχησε” στις προτιμήσεις σας. Ακολούθησαν ο Μενσά Μπονσού της ΑΕΚ, ο Ελ-Αμίν του Απόλλωνα Πατρών, ο Όντομ του ΚΑΟΔ και ο Κορόλεφ του Πανιωνίου.

Εκτός, όμως, από τον HERO έχουμε και δύο… ηρωίδες. Η κλήρωση είχε κέφια κι έβγαλε δύο γυναίκες (δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό), οι οποίες κερδίζουν από ένα smartphone POP S9 προσφορά της ALCATEL ONETOUCH ! Πρόκειται για τις κυρίες Μαρία Κοντού και Σοφία Μιχαλοπούλου, στις οποίες ευχόμαστε να χαρούν (θα το χαρούν, είμαστε σίγουροι) το νέο τους κινητό.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην ψηφοφορία και σας ανακοινώνουμε με μεγάλη μας χαρά, πως για τον μήνα Ιανουάριο (από τη 12η αγωνιστική και μετά) κληρώνουμε δύο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ smartphones ALCATEL ONETOUCH idol 2 MINI S. Δεν θα γράψουμε τίποτα παραπάνω γι’ αυτό το απίστευτο κινητό. Ψάξτε το και πείτε μας…

alcatel-idol2-miniS

Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε την εταιρία ALCATEL ONETOUCH, για τις εκπληκτικές προσφορές που κάνει σε σας, μέσα από τον δικό μας διαγωνισμό. Θυμίζουμε πως όλοι όσοι ψηφίζετε τον HERO της κάθε αγωνιστικής μπαίνετε στην κλήρωση, ανεξάρτητα με το αν η επιλογή σας είναι η επικρατέστερη.

Συνεχίζουμε να μοιράζουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας. Μα πάνω απ’ όλα συνεχίζουμε να μοιράζουμε χαρά σε όλους και όλες σας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…