Κεντρική Διεθνή ”H Σιένα έκανε ό,τι ήθελε”

”H Σιένα έκανε ό,τι ήθελε”

jasmin repesa

jasmin-repesa

H Τσεντεβίτα ταξιδεύει στην Ρώμη, για να αντιμετωπίσει την Βίρτους Ρόμα για την 3η αγωνιστική της φάσης των 32 του Γιούροκαπ. Ο Γιάσμιν Ρέπεσα, έχει συνδέσει άμεσα το όνομα του με το ιταλικό μπάσκετ καθώς έχει καθίσει στο πάγκο της Μπολόνια, της Ρόμα, αλλά και της Τρεβίζο. Ο τεχνικός της Τσεντεβίτα, σε δηλώσεις του στην Corriere dello Sport παρουσιάστηκε καυστικός, κάνοντας μια κταγγελιά για την Σιένα.

Ο Κροάτης τεχνικός θυμήθηκε τις σεζόν που πέρασε από το ιταλικό πρωτάθλημα και τον τίτλο που κατέκτησε με την Μπολόνια το 2005, ”Ειλικρινά, ήθελα όσο τίποτα να πάρουμε το πρωτάθλημα και με τη Ρόμα, για την οποία είχα πει (το 2006) όχι στη Ρεάλ. Ήθελα να φέρω πίσω στην πόλη αυτό το τρόπαιο. Το περίμεναν τόσα χρόνια”, ήταν οι αρχικές του τοποθετήσεις.

Ενώ συνέχισε λέγοντας,”Δεν τα καταφέραμε, διότι εκείνες ήταν οι ημέρες που η Σιένα έκανε ό,τι ήθελε. Έλεγχε τα πάντα στο ιταλικό μπάσκετ. Όλοι ξέρουν τι συνέβαινε και όλοι το ανέχονταν. Όταν διαπίστωσα πως δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιήσω αυτόν τον στόχο, κατάλαβα πως δεν υπήρχε νόημα στο να συνεχίσω να προσπαθώ, να παραμένω στην Ιταλία. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τότι, για τη σχέση που είχαμε και για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την έξοδο μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…