Κεντρική Basket League ΑΕΚ Για… Χάρη του

Για… Χάρη του

markopoulos1

markopoulos

Για το τι συνέβη στο ΑΕΚ-Κόροιβος έχει γραφτεί κατά κόρον. Δεν είναι πια το ζητούμενο. Η ΑΕΚ, με πολλά θετικά και πολλά αρνητικά στην απόδοσή της νίκησε δίκαια, όπως παραδέχθηκε και ο Χάρης Μαρκόπουλος.
Ο νεαρός τεχνικός του Κοροίβου, με το… book του Σούλη Μαρκόπουλου ανά χείρας – κι αυτό έγινε εύκολα αντιληπτό για όποιον έχει δει και το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – δημιούργησε προβληματισμούς στην ΑΕΚ.

Αυτονόητο ήταν ότι ο ευγενής Ντράγκαν Σάκοτα, θα του έδινε συγχαρητήρια. Και το έπραξε δημόσια. Συγχαρητήρια έλαβε ο Χάρης στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ κι από τους Μάκη Αγγελόπουλο και Αλέξη Αλεξίου! Και σε κάθε περίπτωση μόνο προσχηματική δεν ήταν η ομόθυμη αναγνώριση από μέρους των “Ενωσιτών” υπευθύνων.

Και δεν είναι μόνον οι τεχνικές ικανότητες του Χάρη, που καθιστούν αξιοπρόσεκτη την διαδρομή του, αλλά και η “εν γένει” συμπεριφορά του, κόπια θαρρείς του μέγιστου Σούλη. Δεν πρωτοτυπεί κανείς όταν γράφει ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά σχετικά με τον σεμνό Χάρη. Πρόκειται, ωστόσο, για πραγματικότητα διαρκείας…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…