Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Φτάσαμε δίκαια στη νίκη”

“Φτάσαμε δίκαια στη νίκη”

likogiannis-kolosso

Στη δίκαια νίκη της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, ενώ μίλησε και για τη συσπείρωση στην ομάδα, μετά τον τραυματισμό του Άγγελου Τσάμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

“Καταρχάς θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξαν σήμερα. Δεν ήταν μόνο το θέμα του Άγγελου (σ.σ. Τσάμη), καθώς είχαμε κάτι μικροτραυματισμούς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά το σημαντικό είναι πως έχουμε μάθει να συσπειρωνόμαστε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε παιδιά στην ομάδα που παίζουν με μεγάλο κίνητρο. Έχουμε μικρό ρόστερ, αλλά αυτό μας έχει βοηθήσει στην καλή “χημεία” εντός και εκτός του παρκέ. Εμείς προετοιμαστήκαμε με απόλυτο σεβασμό στον Πανιώνιο, καθώς δεν είναι μόνο η μεγάλη του ιστορία, αλλά το γεγονός πως είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και πλήρης σε όλες τις γραμμές, μετά και την προσθήκη του Ταπούτου. Μάλιστα, στα τελευταία παιχνίδια είχε φτάσει κοντά στη νίκη, αλλά τα έχασε στο τέλος ή στο τελευταίο σου.

Σήμερα “ενεργοποιηθήκαμε” κόντρα στα ατού του Πανιωνίου και κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο αμυντικό κομμάτι. Κάναμε μία σπουδαία εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και όπως είπε και ο κόουτς φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Όμως, θα ήθελα να πω καλή συνέχεια στον Πανιώνιο και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρει. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ και τον κόσμο, που παρά τη δύσκολη ώρα που ξεκινούσε το παιχνίδι, είδαμε αρκετούς στο γήπεδο, ο οποίος μας βοήθησε πολύ στο να φτάσουμε στη σημερινή νίκη».

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, πρόσθεσε:

«Η σημερινή νίκη ήταν αφιερωμένη στον Άγγελο Τσάμη, τον αρχηγό μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην άμυνα σήμερα και αυτό κάναμε μέχρι το τέλος. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε, όπου την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που θα πάμε να αποκομίσουμε εμπειρίες και γενικά να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • sergio llull real madrid

    Ρεάλ – Άλμπα 93-62

    Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια άνετη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου με σκορ 93-62 και έτσι παραμέν…
  • gist zalgiris

    “Πάνοπλος” στο Κάουνας

    Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός (13/02) για την 10η αγωνιστική τ…
  • margaritis

    Κανονικά ο Μαργαρίτης

    Στην προπόνηση της Πέμπτης (12/3) ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κατάφερε να ακολουθήσει μεγάλο μέρ…
Περισσότερα από Θανάσης Γιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…