Κεντρική Ελευσίνα “Φορμαρισμένος ο Ολυμπιακός”

“Φορμαρισμένος ο Ολυμπιακός”

koustenis

koustenis

Στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός στάθηκε ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Τζίμης Κουστένης, ενόψει του δύσκολου ματς της ομάδας του, καλώντας τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΕΣΑΚΕ:
“Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας όπως είναι ο Ολυμπιακός και θεωρώ πως ότι είπα για τον Παναθηναϊκό ισχύει και για τον Ολυμπιακό, ότι δηλαδή θα πρέπει να δείξουμε το πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο θέλει μεγάλη προσπάθεια, μεγάλη συγκέντρωση από όλους τους παίκτες για να φανούμε ανταγωνιστικοί όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στην διάρκεια του αγώνα.

Αν θεωρήσουμε πως με τον Παναθηναϊκό που είχαμε τα προβλήματα τραυματισμών ήμασταν ανταγωνιστικοί για δεκαοχτώ με είκοσι λεπτά σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση για σαράντα λεπτά για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Δηλαδή η διάρκεια που θα έχουμε σε επίπεδα συγκέντρωσης και ανταγωνιστικότητας. Ο Ολυμπιακός είναι κατά την γνώμη μου μαζί με την ΤΣΣΚΑ οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη το δείχνουν και τα αποτελέσματα που κερδίζει εντός και εκτός στην Ευρώπη έχοντας μόλις μια ήττα και αυτή σε ένα παιχνίδι που ήταν αδιάφορο. Τα δυνατά του σημεία είναι η πολύ καλή του άμυνα μέσα από την οποία βρίσκει ρυθμό και στην επίθεση. Αρέσκεται στο να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και να σημειώνει εύκολους πόντους και διαθέτει παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα όπως ο Σπανούλης αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες έχουν δέσει με την χημεία της ομάδας και έχουν δημιουργήσει ένα τρομερό σύνολο”.

Για το πού θα βασιστεί η ομάδα του είπε: “Θα στηριχθούμε στο γεγονός ότι ίσως για πρώτη φορά μετά την διακοπή μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε τα καταφέραμε και είμαστε πάλι όλοι υγιείς πλην του Περικλή Δορκοφίκη, κάναμε καλές προπονήσεις το οποίο είναι ένα στοιχείο που μας είχε λείψει και θεωρώ πως θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο καλύτεροι και δυνατότεροι όπως είχε γίνει μέχρι το σημείο του αγώνα του Κοροίβου”.

Για λογαριασμό των παικτών, μίλησε ο Ευθύμης Τσακαλέρης που πρόσθεσε: “Γνωρίζουμε πως παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα και από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε όσο μπορούμε καλύτερα στον αγώνα για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, να δούμε τα λάθη μας, να τα βελτιώσουμε και να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα. Το κλειδί είναι να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στον Ολυμπιακό το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο και να μπορέσουμε να τους κρατήσουμε σε χαμηλό σκόρ ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί.

Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ με δώδεκα παίκτες ισάξιους, γνωρίζουμε ότι θα τρέξει το γήπεδο, έχει έμπειρους παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Λοτζέσκι, ο Μάντζαρης αλλά και οι υπόλοιποι. Η ομάδα μας θα στηριχθεί στην άμυνα που θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλό το σκόρ, θα τον πιέσουμε, θα τρέξουμε όποτε μας δοθεί η ευκαιρία και στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…