Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Φιλανθρωπική δράση

Φιλανθρωπική δράση

apollonas episkepsi merimna

apollonas-episkepsi-merimna-xamogelo

Στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “Η Μέριμνα” και στο “Χαμόγελο του Παιδιού” βρέθηκε αντιπροσωπεία του Απόλλωνα Πάτρας, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, μοιράζοντας είδη πρώτης ανάγκης και πολλά χαμόγελα στους μικρούς φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “Η Μέριμνα” και το “Χαμόγελο του Παιδιού” επισκέφθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο αρχηγός του Απόλλωνα Carna, Νίκος Αργυρόπουλος, με τον συμπαίκτη του Μάριο Μπατή, συνοδευόμενοι από την Ευαγγελία Νιάρου Λάππα και το μέλος του Δ.Σ. του Απόλλωνα, Σπύρο Δενδρινό. Παρέδωσαν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια που συγκέντρωσε ο Σύλλογος σε συνεργασία με τα καθαριστήρια “Stegno Plus”, στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δράσεων που οργάνωσε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Στη “Μέριμνα” την αντιπροσωπεία του Απόλλωνα, υποδέχθηκαν η διευθύντρια κ. Παναγιώτα Τόγια, μέλη του προσωπικού καθώς και φιλοξενούμενοι του Κέντρου.

Η υποδοχή ήταν εγκάρδια και η κ. Τόγια ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του Απόλλωνα για τους σκοπούς και τους στόχους του στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, και ευχαρίστησε το Σύλλογο για την ηθική και υλική υποστήριξη στο κοινωνικό έργο της Μέριμνας.

Η κ. Νιάρου τόνισε ότι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και του Συλλόγου σε θέματα που αφορούν παιδιά με σοβαρές ασθένειες είναι μεγάλη. Γι’ αυτό αναγνωρίζουν και στηρίζουν το έργο της “Μέριμνας” και προσπαθούν να στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο το έργο του Κέντρου.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του Απόλλωνα επισκέφθηκε τα γραφεία του Χαμόγελου του Παιδιού και παρέδωσε τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα. Η κ. Ανδριάννα Σπανού και η κ. Μαρία Λόη παρέλαβαν τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το Σύλλογο και ευχαρίστησαν για την προσφορά της βοήθειας σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους του Απόλλωνα που πρόσφεραν με διάφορους τρόπους στη συγκέντρωση βοήθειας για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από ενδιαφέρον και σεβασμό καθημερινά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…