Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έτοιμοι για μάχη”

“Έτοιμοι για μάχη”

blums

blums

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (16/1) τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πρέπει να κερδίσει τους Λιθουανούς ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα αλλά και για να κρατήσει απόρθητο το ΟΑΚΑ.

Ο Γιάνις Μπλουμς γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις και κατέστησε σαφές, μιλώντας στο Euroleague Greece, πως οι “πράσινοι” είναι έτοιμοι για μία σκληρή μάχη.

“”Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μάχη. Έπαιξα δύο χρόνια στη Λιθουανία και ξέρω ότι οι γηγενείς παίκτες είναι μαχητές. Παλεύουν για κάθε μπάλα. Είναι δεμένοι και γι αυτό έχουν τόσο σπουδαία αποτελέσματα με την Εθνική τους ομάδα. Έχουν πολλούς παίκτες που παίζουν χρόνια μαζί, οπότε ο ένας γνωρίζει τον άλλον”, τόνισε ο Λετονός γκαρντ, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Γιασικεβίτσιους, τονίζοντας πως “ο Σάρας είναι ένας σπουδαίος προπονητής, που ξέρει πολύ μπάσκετ και τους βοηθάει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …