Κεντρική Basket League Άρης Ενημέρωση για τον κόσμο

Ενημέρωση για τον κόσμο

alexandreio

Ο Άρης ενημέρωσε τους οπαδούς σχετικά με την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όπως διευκρινίζει η ΚΑΕ όσοι έχουν τα εισιτήρια από το πρώτο ματς θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσουν με καινούρια χωρίς επιπλέον χρέωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από αύριο Τετάρτη (28/1) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα επαναληφθεί την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ. στο “Nick Galis Hall” στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ:

Η γενική είσοδος κοστίζει 15 ευρώ. Στις θέσεις 2-3 GOLD η τιμή είναι 20 ευρώ, ενώ ισχύει το παιδικό εισιτήριο (από ηλικίες 6-12 ετών) των 5 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν το απόκομμα από το εισιτήριο του διακοπέντος αγώνα της 18ης Οκτωβρίου 2014 και όσοι αγόρασαν εισιτήριο για την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανελευσινιακό, θα μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τους μέχρι την Πέμπτη 29/1. Όσοι έχουν το απόκομμα του εισιτηρίου από τον πρώτο αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ, θα πρέπει να το αντικαταστήσουν με νέο εισιτήριο, χωρίς να πληρώσουν.

Ο λόγος που όσοι έχουν το απόκομμα του εισιτηρίου του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ πρέπει να πάρουν τα εισιτήριά τους μέχρι την Πέμπτη, είναι ότι η Άρης Κ.Α.Ε. δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον αριθμό των φιλάθλων που τα έχουν κρατήσει, συνεπώς το αργότερο την Παρασκευή πρέπει να έχει γνώση για τον αριθμό των υπόλοιπων προς διάθεση εισιτηρίων.

Η πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά που υπέστη η ομάδα μας από τον διακοπέντα αγώνα της 18ης Οκτωβρίου (το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της αναμέτρησης δόθηκε σε πρόστιμα και δικαστήρια ώστε να επιτευχθεί η επανάληψη του αγώνα, ενώ ακολούθησαν και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών), αλλά και η απόδοση δικαιοσύνης με τη δωρεάν είσοδο όσων έχουν το απόκομμα από τον πρώτο αγώνα, δε μας επιτρέπει να ορίσουμε χαμηλότερη τιμή. Αντιλαμβανόμαστε την αδικία προς όσους φιλάθλους δεν κράτησαν το απόκομμα του εισιτηρίου και τονίζουμε ότι με αυτά τα χρήματα ενισχύετε την ομάδα μας σε μία δύσκολη, οικονομικά, εποχή.

Υπενθυμίζεται ότι ο φίλαθλος του Άρη μπορεί να έχει όφελος, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τον β’ γύρου του πρωταθλήματος, στα οποία περιλαμβάνεται και ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τόσο τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, όσο και τους αγώνες με ΚΑΟΔ, Κόροιβο Αμαλιάδας, Πανιώνιο, αλλά και όλα τα ματς των πλέι οφ, με τιμές που ξεκινούν από 55 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η διάθεση ων εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

  • Από τα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) από Τετάρτη έως Παρασκευή 9π.μ. – 5μ.μ.
  • Από το ARIS LEGEND STORE τις εξής ώρες:
  • Την Τετάρτη 28/1 από τις 12μ.μ. ως τις 6μ.μ.
  • Την Πέμπτη (29/1) και την Παρασκευή (30/1) από τις 12μ.μ. ως τις 8μ.μ.

Οι ώρες διάθεσης για το Σάββατο 31/1 και την Κυριακή 1/2 θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, αναλόγως με την κίνηση των εισιτηρίων (πιθανό sold out)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…