Κεντρική Basket League Άρης Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

alexandreio

Το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί εν τέλει την 1 Φεβρουαρίου (“Στην 01/02 το Άρης – ΠΑΟΚ“) και η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως για το μεγάλο παιχνίδι θα έχουν προτεραιότητα στα εισιτήρια όσοι βγάλουν και για το ματς του Σαββάτου (24/01) απέναντι στην Ελευσίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι όποιος πάρει εισιτήριο για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό (Σάββατο 24/1, 3μ.μ.) θα έχει προτεραιότητα για ένα εισιτήριο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τη μεθεπόμενη Κυριακή 1/2 στο “Νick Galis Hall“. Τα εισιτήρια θα πωλούνται αύριο Σάββατο από τη 1μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου και ο κόσμος που θα τα προμηθευτεί πρέπει να κρατήσει το απόκομμα.

Με δεδομένο ότι από την αρχή της χρονιάς έχουν διατεθεί περισσότερα από 2.000 εισιτήρια διαρκείας και πως ήδη κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του β’ γύρου, είναι κατανοητό ότι το sold out στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, οπότε αυτοί που θα πάρουν εισιτήριο για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό θα έχουν ένα αβαντάζ για να κλείσουν μια θέση στο “Nick Galis Hall” στην αναμέτρηση της Κυριακής 1/2.

Τα εισιτήρια διαρκείας του β’ γύρου ήδη άρχισαν να “κινούνται” και οι φίλαθλοι του Άρη μπορούν να τα προμηθεύονται και αύριο Σάββατο, από τη 1μ.μ. από τα γραφεία της Κ.Α.Ε., ώστε αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό (και εν συνεχεία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το οποίο περιλαμβάνεται στο “πακέτο”) να παρακολουθήσουν όλους τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ ως το τέλος της σεζόν.

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα ανακοινωθούν από την Άρης Κ.Α.Ε. μέσα στις επόμενες ημέρες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…